Интересува ме ако скъсам кабелите между стълбовете на улицата, от енергото ли ще си ги възстановят или ще искат аз да им ги плащам?Стана малко беля с едно дърво, тръгна да пада не в посоката в която исках, засега съм го вързал, но се опасявам че утре ще падне върху жиците.Някой ако има идея как да го накарам да падне в другата посока също да казва.Среза съм го направил от правилната страна, ама то пусто наклонено към жиците и иска да падне наобратно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво става ако скъсаш кабелите на енергото
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Какво става ако скъсаш кабелите на енергото
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Аз мога да дам идея как да го накараш да падне в желаната от теб посока - С КАМА!Дядо ми редовно така прави и има голям ефект. От тази страна, на която се наклонило дървото, започваш да набиваш внимателно ками - стават и дървени, стават и метални. Би следвало дървото да започне малко по малко да се движи в желаната от теб посока. Ще ти трябват по-голям размер ками, можеш да си направиш дървени.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
Re: Какво става ако скъсаш кабелите на енергото
infineon написа:Интересува ме ако скъсам кабелите между стълбовете на улицата, от енергото ли ще си ги възстановят или ще искат аз да им ги плащам?Стана малко беля с едно дърво, тръгна да пада не в посоката в която исках, засега съм го вързал, но се опасявам че утре ще падне върху жиците.Някой ако има идея как да го накарам да падне в другата посока също да казва.Среза съм го направил от правилната страна, ама то пусто наклонено към жиците и иска да падне наобратно.
Коментар
-
извън темата-елате да гледате как си режа ореха в двора и никой копче не казва По темата- всички ти говорят наизуст и никой не знае на практика какво ще се получи. Намери начин утре да разкараш дървото и си свиркай...ако не се намерят "комуняги" да ти правят мръсно всичко ще си мине. Ако не се намерят свидетели,че ти си рязал дървото и да стане беля,също няма какво да те притеснява. В случая по-скоро се притеснявай,не толкова цената на евентуален ремонт на самите кабели,отколкото ако стане късо. При късо,може доста бели да създадеш и стойността на кабелите ще ти е малкия проблем. Намери начин да се махне дървото без да навредиш на токовите кабели-все има начин,докато не е паднало.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
bubachko
Преди години по квартала съм гледал как се режат дървета заради строежите на блокове... А на Хладилника - кабели колкото искаш.Първо се качва един бабаит и кастри короната, после когато остане само дебело стебло се напряга на където искаш със сапни и режеш... една жица не замина
Коментар
-
За да срежеш дърво, макар и да е в твоя двор се вика районния еколог, такъв има във всяка районна община. Той прави опис на дърветата, съответно прави предписание, след което съответния район най често в едномесечен срок ти издават разрешение за рязане, което се плаща, различните общини имат различни такси за тази услуга. Чак когато ти дойде разрешението за рязане имаш право да премахнеш описаното дърво. За разни дребни фиданки няма никой да ти направи проблем, но за големите дървета се прави гореописаната процедура.Най добре си викни хора от разпределителното дружество да видят какво става с тия кабели и чак тогава режи, да няма после излишни главоболия и разправии.punto HGT
Коментар
-
didich написа:За да срежеш дърво, макар и да е в твоя двор се вика районния еколог, такъв има във всяка районна община. Той прави опис на дърветата, съответно прави предписание, след което съответния район най често в едномесечен срок ти издават разрешение за рязане, което се плаща, различните общини имат различни такси за тази услуга. Чак когато ти дойде разрешението за рязане имаш право да премахнеш описаното дърво. За разни дребни фиданки няма никой да ти направи проблем, но за големите дървета се прави гореописаната процедура.Най добре си викни хора от разпределителното дружество да видят какво става с тия кабели и чак тогава режи, да няма после излишни главоболия и разправии.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар