При плащане на данък ще ми искат ли да си платя актовете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
плащане на данък,актове??
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Зависи какви са ти ако са в общината да ако са в КАТ си ги плащаш актовете в КАТ
Коментар
-
Бе как би правите тия фишове и актове да се съберат по 5-6 накуп ... Изумявате ме Най-интересното е,че българина прави глупост,пишат му акт и той се прави на улав да не го плаща. Докато не се научим да си носим последствията от действията,доникъде няма да стигнем. В случая първо се замисли защо си допуснал толкова много нарушения и намери начин да спреш да ги правиш,после се чуди как да избягаш от отговорност И ДА-системите на КАТ и общините нямат НИЩО общо и дори отделните общини нямат обща система. Затова,иди опитай да си платиш каквото си решил и виж какво ще стане...При повечето случай номера минава,без да има проблеми дориex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Бе как би правите тия фишове и актове да се съберат по 5-6 накуп ... Изумявате ме Най-интересното е,че българина прави глупост,пишат му акт и той се прави на улав да не го плаща. Докато не се научим да си носим последствията от действията,доникъде няма да стигнем. В случая първо се замисли защо си допуснал толкова много нарушения и намери начин да спреш да ги правиш,после се чуди как да избягаш от отговорност И ДА-системите на КАТ и общините нямат НИЩО общо и дори отделните общини нямат обща система. Затова,иди опитай да си платиш каквото си решил и виж какво ще стане...При повечето случай номера минава,без да има проблеми дори
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар