Освен всичко, което ти изброих по телефона, забелязахме и хубав теч от капака на клапаните (иначе маслото е с хубав, кехлибарен цвят ).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед на една 147ца в Разград
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:А на вкус пробва ли го ?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Тц, само го подуших Основните забележки по колата са доста неугледен преден капак, с петна избиваща ръжда; ожулена на преден ляв калник, доста прясно, навярно като са я сваляли от автовоза, т.к. има още две-три драскотини от същата страна; сравнително твърд съединител; теч на масло от гарнитурата на капака на клапаните; счупен подлакътник; липсваща декоративна лайсна, от тези, които са под емблемата; самата емблема, естествено, е избледняла ... друго не ми направи впечатление, за краткия оглед.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Immortal написа:Аз съм имал случай, при който се обаждам на продавач, че на другия ден ще ида да видя колата.Сварвам я прашна, със спаднали гуми, без акумулатор, без крушки по фаровете."Автокъща" с 4-5 коли общо в един двор във Велико Търново.А вий искате гарнитури да ви сменятFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар