След ’бурния’ интерес да се огледа една алфичка в София, отправям молба ако може някой да огледа тази:http://www.cars.bg/c478076Имтересуваме общо състояние, работа на мотора, състояние на салона, колко е мек съединителя!Дай боже тука някой да ми обърне внимание Най добре ако някой се навие да помогне, да ми прати тел на ЛС да му се обадя. Иначе моя е 0889322781
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед на една 147ца в Разград
Collapse
X
-
emzo написа:Бреее с автопилот, бензинка.Явка намери ми една такава дизелова ама дукати корс и да ставам пак ’талянец.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явка, ти осъзнаваш ли какво правиш с тая тема Вече почнах да юркам Стефан да сглобява по бързо мотора на Фифи/вчера като я видях и ми се пререва/ и да се разходя по делиорманско.Че таман ще си взема и въдиците и ще заредя провизии В интерес на истината от няколко дена си мисля да се прибирам и ако някой не я е видял може да мина да я погледна.пп Защо това 1.6/2002год. е 105коня а не 120?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Това беше добре че го споменаваш, защото аз съм останал с впечетление че в Осен а не в Осенец, но така или иначе ако успея да оправя колата и тръгна мога да мина от там.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
avvasilev написа:Днес ще се опитам да стигна дотам, ако не успея е добре да знаете, г-н Банков, че тази автокъща се намира в село Осенец, на главния път Варна-Русе ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
S_BANKOV написа:пп Защо това 1.6/2002год. е 105коня а не 120?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Големи благодарности на колегата Василев и на колегата Хинчев, задето дружно отидоха да огледат колата.Оказа се с твърд съединител, което прекрати огледа преждевременноAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Молба за оглед на една 147ца в Разград
Yavor написа:Големи благодарности на колегата Василев и на колегата Хинчев, задето дружно отидоха да огледат колата.Оказа се с твърд съединител, което прекрати огледа преждевременноFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар