Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого определено няма да гласувате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

The Secret Lover обобщи това, което бих казал и аз. Никога няма да гласувам за комунисти - това са хора, които действат нагло, подмолно и връзкарски, драпайки към заветната си цел - била тя да заграбят пари, имоти, да се издигнат или да нае*ат някоя слива. В подкрепа на моите думи относно настоящия президент привеждам следното четиво: http://www.gatchev.info/blog/?p=337
    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Secret Lover , разбирам те напълно, но какво те кара да мислиш че Волен не е като другите ?!?И как си представяш това изчистване на парламента от цигани и турци?!? Даваш ли си сметка каква би била цената за това "прочистване" и готов ли си да я платиш? Спред мен клипа "играчка-плачка" , макар че е на комунистите, е много точен.В крайна сметка Българите ще излезем двуличници: хем искаме (аз искам, а вие?) да станем част от обединена Европа, хем не споделяме основните постулати на това "обединение". Роптаем срещу 5 вековното турско иго, а искаме да бъдем същите като поробителите?!? Като старозаветното "око за око, зъб за зъб" ? Те нас са тъпкали 5 века, сега и ние да ги тъпчем 5 века?А и досега не съм чул НИТО ЕДНА алтернатива от Волен на сегашното положение. Освен да национализира фабриките (как точно си го представя това?!? ). Всичко страшно много намирисва на популизъм, и с което не се различава особено от бившите комунисти и от онзи дето вече никой не споменава - царя-премиер. Той пък щеше да ни оправя за 800 дни Е, оправи ни, сега е на ред следващия...Пък народа все ще чака някой да го "оправи"... само дето обикновено го оправят отзад.

Коментар

Определено няма да гласувам за такъв човек:"Преди 10.11.1989 Волен Сидеров е фотограф в окръжно управление на МВР Враца. Пак преди промяната е член на създаденото от Илия Минев Дружество за защита на правата на човека. Влиза в него заедно с Румен Воденичаров и други инфилтрирани от ДС агенти, с чиито мнозинство Илия е свален и хвърлен на боклука по ,,демократичен начин

Коментар

Гледате ли дебатите на скат един орталък резаци се обадиха и казаха че ще гласуват за Волен.Само един мангал се обади и каза че щял да ги прави на сапун,но водещия добре му каза тва е 21 век кой ще те прави на сапун и кой му е казал че някой ще го прави на сапун мангала спече и затвори.А това прочистване в парламента не е точно така.Има се предвид че целия голям бизнес в БГ се налива на тия маймуни в парламента и в Доганчо който точи фондовете за резаците то те си казаха ще гласуваме за Волен Доган забогатя на наш гръб а ние умираме от глад

Коментар

С риск някой да се обиди, бих казал, че само ЛУД би гласувал за Болен-Волен!!! Хора, бъдете разумни! Може от сегашният президент да не сме видели, кой знае, какво, но луд-шут за президент-не мерси!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мале, мале......а аз си мислех, че вече сме надживяли тази омраза: "който и да бъде, само да не е червен" или обратното - :който и да бъде, само да не е син". Все си мислех, че вече разсъждаваме и съдим човека по постъпките му, а не по това което говори противниковата партия за него!? Все се надявах, че вече различаваме празните приказки и големите обещания от знайни и незнайни герой и политици..... И понеже по-горе пускате някакви линкове към статии и аз ще ви пусна еднапрочетете и после коментирайте автор е проф. Марко Семов( много хубаво си казва за Козлудуй и за ДПС)
              Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
              Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
              Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

gdd55 написа:
                Гледате ли дебатите на скат един орталък резаци се обадиха и казаха че ще гласуват за Волен.Само един мангал се обади и каза че щял да ги прави на сапун,но водещия добре му каза тва е 21 век кой ще те прави на сапун и кой му е казал че някой ще го прави на сапун мангала спече и затвори.А това прочистване в парламента не е точно така.Има се предвид че целия голям бизнес в БГ се налива на тия маймуни в парламента и в Доганчо който точи фондовете за резаците то те си казаха ще гласуваме за Волен Доган забогатя на наш гръб а ние умираме от глад
                Не, за съжаление не съм гледал това. Явно си е заслужавало. Какво излиза, уважаеми господа? Турците (не приемам определението, което се използва в цитата, ама нейсе) да гласуват за Сидеров? Е те това ако не е сензация ! То ест -- турците не са ахмаци и виждат, че Доган е вреден за тях и че не защитава техните интереси, а само своите собствени и тези на кликата си. Ако Сидеров каже нещо в духа на "долу ДПС, не съм против турците’, ще гласувам за него. Ама не, не казва такова нещо другарят Сидеров. Щото щеше да заговори като Костов. С една дума, Сидеров и "Атака" според мен са нещо като кюспе, което се хвърля в язовира , зада привлече рибата. В случая - да я отвлече от кандидат, който би спомогнал да се поразчистят малко го...та. Няма да гласувам за : Сидеров, Първанов, П. Берон, Марков, както и за останалите дребни фигури.Не му е тук мястото, ама какво против турците можем да имаме? Например -- тия хора построиха България, бе. Като минеш край строеж, само турски чуваш -- и то тук в София. Защо тия, дето са "против турците" не ходят да бачкат на строежа? Виж против Доган и ДПС има много против -- да, това е етническа партия, каквато тук не би трябвало да има място. Да си представяте партия на латиносите в САЩ, партия на арабите във Франция? Е как тия образцови демокрации ще го допуснат? Французите не щат на корсиканците да признаят, че са корсиканци. Сидеров само първосигнално дразни народа с едно плашило --"турците" -- , дето дори не той, ами кукловодите му са го измислили, а народът Му вЕрва на провокациите. Какво ще стане на тия избори -- балотаж Седефчов - Сидеров -- о ужас -- дайте да гласуваме за Седфчов, че ОНЯ е много страшен -- още 5 години рекомунизация и бетониране на комунягите във властта. Те ни управлявах и пак ще ни управляват и е..т в обозримото бъдеще. Като си помисля какви тъпи копелета сме, как захапваме примамката, точно като шарани, жал ми става. Има защо в Чикаго да живеят 100000 българи.
                Тойота Приус

Коментар

@Nikcho, как да превъзмогна "тая омраза" като семейството ми е патило и препатило от комунистите? След като и двамата ми дядовци едва не са загинали в комунистическите лагери, за които и до ден днешен феновете на червените твърдят, че били някаква си измислица? И след като новите-стари комунисти веднъж взеха властта и всичко пропадна (1996 г. помните ли я още?). Кажи ми как да превъзмогна омразата си към червените?Тази статия в стандарт е много весела, наистина си заслужава да се прочете... за да види човек на какво ниво още веднъж се издига демагогията! Цитат: "Георги Първанов не се скри от нито един проблем като президент". Ами това - http://www.gotze.net/wordpressw/?p=49 ?Цитат: "Първанов единствен дойде на срещата на същия този Граждански комитет на кораба "Радецки" и в откровен разговор обеща подкрепа на сложната кауза. Обеща и я даде..." Единственото, което се искаше от първанов тогава, беше референдум. Той не направи нищо по точи въпрос. Разпращането на смешни писма до институции не е помощ, защото веднъж Народът пожела да се чуе гласът му по неполитически върпос, но този шанс не му беше даден.Цитат: "Мнозина упрекват Първанов, че дал много власт на ДПС. Но нека си зададем поне три въпроса. Не получаваше ли ДПС - и не веднъж, а през цялото време от създаването си - все повече и повече власт и постове, услужливо предлагани от всичките ни политически сили, които през годините се редуваха да пипнат властта?" Значи първанов с нищо не смята да промени статуквото, още повече - той го подкрепи като даде мандат на своята партия в коалиция с ДПС, въпреки че това е нарушение на закона.Цитат: "ДПС ли е единственият или най-големият проблем на България?" Авторът много се старае да умаловажи въпросите, по които не може да каже нищо в защита на първанов. Просто защото президентът се оля тотално с даването на незаконния мандат, но сега, видите ли, това не е най-големият проблем. Да бе Ако на някой му се е наложило да се занимава със селско стопанство в България знае кой причинява най-големите проблеми в отрасъла и къде се канализира дебел процент от всички евро помощи.Цитат: "Много черноглед трябва да е човек днес, за да не види, че Георги Първанов е личност, уважавана и в ЕС, и извън него." Но човек без доблест, човек със страх от собствените му тайни, човек, който не се поколеба да запуши устата на медиите още при първия опит да се извадят някои от далаверките му. Човек, който раздава държавни ордени на мутри, но не и на интелектуалци.Такъв президент не е нужен никому. Приятен ден на всички. И извинете за вниманието.
                  Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                  Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Колеги, колкото и да се пенявиме Ние тука, все тая. Хубаво е да имаме позиция, но какво от това. Скоро имах разговор на маса с бивш (ако има такъв) служител на МВР от средно ниво, с 30 години стаж в системата. Много интересен разговор беше. Ще си позволя да цитирам само едно две изречения от него. Човека и сега е на доста интересен пост!!!"В тая държава има не повече от 1 500 човека, които само сменят властовите си постове и където има голяма далавера и келепир - са все те и все са заедно"! Конкретни примери няма да цитирам, защото става въпрос за настоящи и бивши министри от "различни" партии, за осемцифрени числа, за сделки с недвижими имоти и за още интересни неща. Извода ми от всичко това беше, че в България има само една партия - тази на капитала. Е, може би с различни фракции в нея.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

избори

Колеги, не смятам , че точно тук е мястото да се водят такива дискусии, но след като сте почнали и аз се хващам на хорото 1. Всеки има собствена позиция относно избора си и не трябва да дава квалификации на другите потребители за мненията им!!!2. Хубаво е да има спорове, защото "В спора се ражда истината" !!!3. Темата беше - За кой няма да гласувам и аз ще се придържам към нея!И така - Моето мнение, че статуквото не трябва да се запазва, за какво ни е Президент, който уволни известен журналист, от уж "независима" медия! Президент, в чийто клип казва, че се занимава с чужди проблеми и показва Боклука на София, а той не е ли президент на всички българи или поне на тези, които се чувстват такива .... Президент, който имал присърце проблема с Атомната ни електроцентрала - а какво направи - РЕФЕРЕНДУМ - Президент, който без да е задължен, повтарям без да е задължен по конституция, даде мандата на явно етническата партия -Това е най-голямата му грешка като политик/не като държавник/ и историята ще го потвърди... Продаде се на ДПС, за да има втори мандат....Президент, който даде орден Стара планина I степен на Ахмед Доган Президент, който първата му визита извън страната беше с Путин Президент, който дойде с призива, че ще е "социален", някой да е разбрал нещо социално да е направил...Президент, който го е страх от директен сблъсък с конкурентите си....."Гузен, не гонен бяга!"Президент, чието минало така и не стана ясно - Гоце ли е или не е ?Аз няма да гласувам за такъв президент , защото не искам да ме представлява такъв интригант и продажник!!!Избора си е Ваш, но бъдещето е общо, затова в Неделя си имайте едно наум п.с. Моля модераторите да заключат или премахнат темата най-късно в 0.00 часа, за да не обвинят форума ни в измишльотини!
                      Истината е някъде там!

Коментар

Президент, който без да е задължен, повтарям без да е задължен по конституция, даде мандата на явно етническата партия -Това е най-голямата му грешка като политик/не като държавник/ и историята ще го потвърди... Продаде се на ДПС, за да има втори мандат....
                        Ти на кой искаш да го даде този мандат ? На костов - още щяха да се карат кой да води хорото ...А и понеже никоя от десните партии не беше доволна от резултата те се бяха обявили вече за предсрочни избори. Сякаш това щеше да промени нещо ...На който друг да го беше дал това означаваше предсрочни избори А в този момент това беше неподходящо. Та колкото и да го оплюват за мандата на ДПС това беше единственото възможно решение тогава ...Запомни че от тук нататък при всички избори няма да има абсолютен победител способен сам да състави правителство и ще се налагат подобни коалиции.Така че, свиквай От всички кандидати на тези избори Първанов е най подходящата кандидатура.И в Неделя това ще се види

Коментар

А бе що НЕ ИМ Е..... ТЕ МАЙКАТА И ДА ЗАВЪРШИМ ТАЗИ ТЕМА С ДРУГАРЯ ЛЕНИН!!!
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Малко нагледна агитация

Коментар

Определено ни ми харесва сегашния президент. И предишния също - няма да забравя как върви срещу мен по булевард Мария Луиза във Варна ,хили се на всички и повтаря "Добър ден", "ДОбър ден" и се чуди защо никой не му отговаря. Според мен няма смисъл да се ходи на първия вот - така или иначе ще има втори. А тогава ще трябва да подкрепя Волен. Според мен дискусията дали е болен или не е напълно безмислена. Кой от кандидати за президенти е клинично здрав? Я кажете!
                              Брава 1.6 16V ELX
                              Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Aз малко като адвокат на Волен станах ама кой е чул Волен да казва че ще прави някой на сапун итн.Той просто иска справедливост за всички.А специално за циганите,много се усетиха и ще гласуват за него а останалите непросветени пак чакат Цветелин Кънчев да им каже какво да правя,Кънчев ше прибере пак доста пари мангалите ще им дадат по 50 лв и те ще гласуват за който им се каже без да мислят че от това им зависи живота за напред.Но такова си е българското стадо докато мълчи ще продължават да го дерат.А от къде дойде цялата работа че е луд от Сл.Трифонов който изпълнява поръчки и от другите парламентарисчета по високите етажи които се насраха че ще им развалят далаверата.Все едни и същи партии са в парламента те движат целия едър бизнес в БГ всичките пари в тях се наливат по 10 хотела напраиха най малко.А Първанката тая п..ка кво да я коментираме само тй можеше да спре далаверата на миленчо Велчев с външния дълг но ненаправи нищо сигурно пак пари са играли.Тая държава няма производство хора всички пари се наливат в депотатчетата от високите етажи или по точно във фирмичките им милиони се точат,а ние говорим че Волен е луд заради някакви "цигани на сапун" което дори него е и казалВолен е единственив който ше ги прави луди седесарчетата бесепарчетата и другите пиявици много ги е страх сега ако той спечели край отиде им далаверата че мойе и да ги пратят на тъмно и студено

Коментар

Working...
                                X