la squadra azzurra написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед на 147-ица в Пловдив
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Тези от Алфа форума не са в много добро състояние. Имали са удари и проблеми по моторите. Не малко хора са ги гледали. Колегата la squadra azzurra ми е интересно кой Спринт си е харесал Иначе и аз мечтая някой ден да имам помещение и финанси и да си ровичкам по някоя класика...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Тези от Алфа форума не са в много добро състояние. Имали са удари и проблеми по моторите. Не малко хора са ги гледали. Колегата la squadra azzurra ми е интересно кой Спринт си е харесал Иначе и аз мечтая някой ден да имам помещение и финанси и да си ровичкам по някоя класика...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Ей го на И вече направо отиваме в темата за "класиките" и реставриранетоFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
la squadra azzurra написа:RoMeO_156_GTA написа:Тези от Алфа форума не са в много добро състояние. Имали са удари и проблеми по моторите. Не малко хора са ги гледали. Колегата la squadra azzurra ми е интересно кой Спринт си е харесал Иначе и аз мечтая някой ден да имам помещение и финанси и да си ровичкам по някоя класика...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
donnna написа:la squadra azzurra написа:Пък на мен ми стигат 159-ката и дрътия Спринт 86-та.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:donnna написа:la squadra azzurra написа:Пък на мен ми стигат 159-ката и дрътия Спринт 86-та.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар