Търся кола за жена ми.Ето това ми е харесало на прима-виста:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9upzНякой дали няма желание да му хвърли едно око и най вече да го провери дали му е мек съединителя... Че това ни е задължително изискване.Както и четирите врати.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за оглед на кола в София
Collapse
X
-
Егаси улицата както са я написали.Ако до събота още е валидно искането, сподели, за да се организирам, че е горе долу на 25 километра от всекидневното ми положение.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Егаси улицата както са я написали.Ако до събота още е валидно искането, сподели, за да се организирам, че е горе долу на 25 километра от всекидневното ми положение.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
kluchar написа:Това е на края на Люлин 20 част утре може да мина ще ходя за вода прати ми тел ...да ти кажа дали ставаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Абе, ибал съм я газовата...Аз просто искам бензинка за жената. Тя за срока в който планираме да притежаваме колата я й навърти 3000 км, я не...И на обеднен уран мога да я карам.Просто бройката която ми допада като пакет, има газова. Даже като знам жената колко иска газ в колата, мога да я сваля и да я продам. Искам свястна бензинка, с екстри и кожа, до 4 бона, това е. Не ща дизел, че е по взискателен откъм акумулатори, по шумен и с по тежък съединител. А и разни там демпферни маховици, турбини... Имам си вече един такъв за който се грижа. И се стягам за следващ.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Писах на колегата Тодор Шалев ,който си е от Банкя.Утре ще се чуя с него и ако той не може,ще отида аз.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар