Абе аз че мога мога, еър беци няма, всичко е спряно, не им вярвам на тия чували аз. Че е стегнат стегнат и дори не може да си помисли да бяга. Обаче въпроса е дали е законно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брой места възрастни и деца?
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Абе аз че мога мога, еър беци няма, всичко е спряно, не им вярвам на тия чували аз. Че е стегнат стегнат и дори не може да си помисли да бяга. Обаче въпроса е дали е законно.
Коментар
-
Тц, не може да го возиш отпред!http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=44873"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Тц, не може да го возиш отпред!http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=44873Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Не знам колко може да му се вярва на това, понеже е от 2007, но така или иначе няма да ми се налага да го тествам.Не си представям, как отзад ще се поберат 2 столчета + 2ма възрастни.С кошчетата (те са по-тесни) на два пъти го правихме този номер и хич не е комфортно за възрастните.Иначе по твоя въпрос, пак ми се струва несигурна работата"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Промениха закона за возенето на деца. Отпред може само в кошница (бебенце, съвсем малко) обърната на обратно. Другите варианти не са допустими. Аз и тогава не бих го возил отпред - на задната седалка му е мястото на детето, вързано с колан. И със столче докато не направи килограмите и годините (комплект заедно)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар