Ситуацията е следната:4 възрастни и 2 деца на около годинка в автомобил 4+1.Децата са в столчета отзад, питанката е, може ли до тях да пътуват двама възрастни?Нещо се обърках с тея закони, когато изкарвах книжката не бяха задължителни столчетата и по спомен можеше да се возят 3-ма възрастни + 2 деца до 9? години.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брой места възрастни и деца?
Collapse
X
-
Re: Брой места възрастни и деца?
M5kov написа:Ситуацията е следната:4 възрастни и 2 деца на около годинка в автомобил 4+1.Децата са в столчета отзад, питанката е, може ли до тях да пътуват двама възрастни?Нещо се обърках с тея закони, когато изкарвах книжката не бяха задължителни столчетата и по спомен можеше да се возят 3-ма възрастни + 2 деца до 9? години.
-
S_BANKOV написа:Ако оставащия пасажер е тъщата аз лично бих я возил вързана с въже в багажника Така е най сигурно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
M5kov написа:Ама че сте лоши... Все пак съм с комби, ще я вържа отгоре на гредите :DManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
аве тъщата и отзад да я влачиш, чакъл ще яде по пътя и пак ще ти вдигне разхода.по темата, сигурно е незаконно, ама са ме спирали за проверка на алкохол и отзад бяха тъщата, едното дете в столче, другото до нея -без и нищо не казаха. естествено, само малката в столчето беше с колан. изобщо, и полицаите са наясно, че тоя закон е малоумен и ако имаш възрастни отзад при децата си правят пас.п.с. маминко, ако случайно четеш горното, да знайш че се шегувамбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Баце, ти, горния, дреме им на полицаите за негативната статистика на следващия завой, като се осучеш и детето без колан даде фира. Ти ще ядеш сладко жито и ще рониш крокодилски сълзи. Вярно, бонус ще е тъщата, но дете за тъща не е оферта.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Между другото напоследък возя малкия в столче но на предната седалка, така мога да го контролирам, обаче ми надуха главата че не било законно и глобите били големи та въпроса е мога ли да си го возя отпред докато си караме.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Между другото напоследък возя малкия в столче но на предната седалка, така мога да го контролирам, обаче ми надуха главата че не било законно и глобите били големи та въпроса е мога ли да си го возя отпред докато си караме.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
S_BANKOV написа:Между другото напоследък возя малкия в столче но на предната седалка, така мога да го контролирам, обаче ми надуха главата че не било законно и глобите били големи та въпроса е мога ли да си го возя отпред докато си караме.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар