Имам проблем, който направо ме докарва до бяс и вече ми се въртят разни порочни мисли да го рутвам, а никак не ми се ще, няма и 2 седмици от както го взех телефончето... Проблема е прост, гледам има го писан по доста форуми, но няма конкретно решение. Копирам на вътрешната памет някаква музичка, сетвам на някой контакт като рингтон и след като свържа телефона като "USB Mass Storage" всичко се омазва, губи рингтонове, дефолтни, за контакти, аларми... всичко което не е от фабричните мелодийки на телефона. Пробвах да ползвам мелодийки от вътрешната памет, от външната памет, пробвах да правя по разни идеи разни папки на определени места по вътрешната памет... нищо не помагаАко някой е намерил решение на този проблем без да се рутва телефона може ли да сподели? Едва ли съм единствения с този досаден проблем тук...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Android си губи рингтоновете :(
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: Android си губи рингтоновете
bubachko написа:Имам проблем, който направо ме докарва до бяс и вече ми се въртят разни порочни мисли да го рутвам, а никак не ми се ще, няма и 2 седмици от както го взех телефончето... Проблема е прост, гледам има го писан по доста форуми, но няма конкретно решение. Копирам на вътрешната памет някаква музичка, сетвам на някой контакт като рингтон и след като свържа телефона като "USB Mass Storage" всичко се омазва, губи рингтонове, дефолтни, за контакти, аларми... всичко което не е от фабричните мелодийки на телефона. Пробвах да ползвам мелодийки от вътрешната памет, от външната памет, пробвах да правя по разни идеи разни папки на определени места по вътрешната памет... нищо не помагаАко някой е намерил решение на този проблем без да се рутва телефона може ли да сподели? Едва ли съм единствения с този досаден проблем тук...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Принципно решението на проблема ти е в програма от сорта на :https://play.google.com/store/apps/d...idget.freeно иска rootПотърси ако има някоя дето да не иска.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Това не е проблем на АндроидаПравеше го и Нокията под Симбиан.Като свържеш телефона като USB MassStorage, картата с памет И вътрешната памет за файлове се изключват от телефона и минават към компа.Така телефона вижда че тези неща ги няма, и автоматично ги заменя с тези които са по подразбиране.Вариант е да качиш тези неща (мелодиите) във още по-вътрешната му памет, тая, която не се вижда като массторидж - там където са и фабричните музики.Как става обаче не знам
Коментар
-
bubachko
Immortal написа:Вариант е да качиш тези неща (мелодиите) във още по-вътрешната му памет, тая, която не се вижда като массторидж - там където са и фабричните музики.
Коментар
-
Губи настройката винаги, или само когато съответния контакт ти позвъни докато кабела е свързан? При мен тоновете са в папката по подразбиране за Андроид 2.3, свързвал съм го десетки пъти и не е загубил настройка нито веднъж, но и никой не е звънял, докато е на кабел.И друго - непрекъснато ли прехвърляш огромни обеми от данни, та свързваш кабел? Защо не използваш безжичен трансфер? При мен скоростта е към 500-600 кБ, но в зависимост от хардуера - може да достигнеш и скорост от 3 МБ в секунда, особено на 5-те гигахерца.
Коментар
-
bubachko
След много четене и видимо бездействие от страна на гугле по въпроса, никъде не намерих решение на проблема без рутване не издържах... За щастие намерих за моя модел едно екзенце, дето само си направи всичко, без да ънлоква или променя дефолт рекавъри-то, сега музичките са копирани директно в системата и всичко спиможе да "ключ" на темата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар