Ще спестя преисторията...Дали случайно някой колега може да ми помогне да си направя (сглобя) сам хидравлична преса, пневматичен чук, тръбогиб, настолна бормашина, матрици на фреза за различни елементи и прочие оборудване, което на този етап не мога да си позволя да закупя в готов вариант, а ми е нужно за увеличаване на продуктивността За улеснение прилагам видеа с машините струващи 40’000-50’000 Евро.http://www.youtube.com/watch?v=6-0L5...?v=wqoKjWQbM0k
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за пневматични и хидравлични машини.
Collapse
X
-
Машини
Трудно се намира някой да изработи нещо на ниска цена повечето са на часове и става една виж нещо втора употреба все още има залежали машини тук там а и това с нагряването е по трудно иначе само за отрязване пресоване щанцоване по ставаЗависи и до колко да е натиска Имахме преди но ги подадохме че не се използваха
-
Колега,дай ми телефон на ЛС, ако е удобно.Ще говоря с нашият домоуправител и ще му дам твоя телефон. Той цял живот се занимава (има фирма за ремонти) с хидравлика. Все ще има с какво да ти помогне.Поздрави!Слави== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Самоубийствено е за мен да си купувам нови машини - дори с износ няма възвръщаемост.Мобилето го прерових цялото, но уви....В оффроуд форума не мога да намеря точно това, което ми трябва - почти всички машини там са ръчни Хоризонталната преса показана на клипчетата е около 25 тона.Такива немски машини се продават в Пловдив почти пълен набор втора употреба на половин цена, но са ползвани близо 8 години и изобщо не ми се рискува. Пък и щом е толкова готино (колкото го представят те), защо ги продават заедно с целия си бизнес
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар