Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задължителен изпит за водачите на всеки 15 години

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    geo_g написа:
    А ако разкарат и неграмотниците с книжки, които не могат да си напишат името без грешка, но са "прочели и научили" ЗДП и са си взели шоф. изпит, цена няма да имат.
    Тах не ги пипат, защото най-вероятно ще разкажат доста интересни неща. Изобщо идеята е да се лапат едни пари от нещастниците, които се блъскат из задръствания, предизвикани от малоумни проектантски решения, тесни улички, остаряла инфраструктура и това е. Щото кой минава на червено - тоя, който е чакал 3 светофара и накрая гледа да се сбута на жълт/червено след "щастливците", които са пред него. И ето, че те грози глоба от 1000 лв. Явно идеята е глобите да се регистрират от камери, за... бедния катаджия няма да има нищо вече
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

    Коментар


      #17
      И аз не съм съгласен на всеки 15 години да държа изпит. Когато е трябвало съм го минал. Както казаха колегите по-горе, просто трябва да започнат да работят! Законите ги има, ама почти не се прилагат. Рушветите са също голям проблем.
      00' Bravo 105 JTD

      Коментар


        #18
        Ако всичко се затегне както е по белите държави, тука с книжки ще останат около 30% от шофьорите
        punto HGT

        Коментар


          #19
          Re: Кола

          Някои тапии имат давност и трябва да ги защитаваш през две години.За книжките не съм съгласен. Не трябва да има повече изпити. Просто да затегнат "раздаването" им.
          kluchar написа:
          Да логиката ги е същата Всички дипломи все едно да имат давност То и сега има като нямаш точки да има изпит но даваш едни пари и готово и после ще стане така
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

          Коментар


            #20
            Като намалят корупцията при изпитващите и при зелените калъфи, няма да има нужда от проверки през n години. Всички ще знаят правилника и ще го спазват, по принуда. Но това няма да стане скоро, щото сме отворковци, така си ни харесва.
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

            Коментар

            Working...
            X