Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя кола е по-красива?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    ))) все пак...между тези двете...избора ми е повече от ясен....алфата....http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...твеното което може би ще ми липсва в алфата е навигацията...А говорейки за красота...все едно да сравнявам пън със красива есенна гледка към залеза и морето...
    Между тези двете и аз съм с три ръце за Алфата.Но в първият пост нито за тази Алфа става въпрос, нито за това БМВ.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Недейте сравнява двигателите,че се намесва буквичка М и 3 черти и става много грозна история за алфата ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Така и така всеки поства нещо, ще ви покажа още нещо, което лично за мен бих могъл да определя единствено като грозно:
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Единия модератор направо сътвори легенди,мале. По забавни писания не бях чел,БМВ и красота не вървели заедно.По голяма смешка не бях чел скоро.Ама да бе то това БМВ ама то толкоз грозно че на кола не прилича.То бива фенски пристрастия ама чак пък толкова.

Коментар

Откакто чета форума, не си спомням по-осрана тема от тази Истинска драма по италиански :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

[quote="Immortal"]
              Princo написа:
              Между тази Алфа и този баварец - бавареца.Между 159 и бавареца - 159 със сигурност ...
              +1+1
              FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
              Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

kiselo написа:
                ))) все пак...между тези двете...избора ми е повече от ясен....алфата....http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...твеното което може би ще ми липсва в алфата е навигацията...А говорейки за красота...все едно да сравнявам пън със красива есенна гледка към залеза и морето...
                Да, прав си. Ако трябва да купуваш дизайн, то Алфата е несъмнен победител.Ако трябва да купуваш всичко останало, то не знам Алфата какво толкова може да предложи.Нито върви както трябва, нито харчи както трябва, нито е рентабилна поддръжката, нито нищо.Сори, ама 25к за дизайн. Хайде няма нужда.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ето една Алфа която обещава повече ...http://4c.alfaromeo.com/
                  F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                    Ебаси обещанието.Че то средностатистическите дизелови БМВ-та предлагат повече. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Или викаш пак да дадем 50-60-70к лева само заради дизайна и някой друг карбон?Ако ще даваш 150 хиляди лева за "напомпаната "4Ц", забележете - напомпана = 300кс, то по-добре да се напънеш и да си вземеш това:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4gcwdeСами си представете тези напомпани 300кс какъв звук ще вадят от 1.8 двигател. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Аз лично не мога да повярвам, че ще има толкова луд да даде накой толкова пари за Алфа, при положение, че за тези пари ще може да се сдобие с нещо брутално.А съм сигурен, че тиража на този автомобил няма да може да мине някои модели на Ферари, по обясними причини.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                      Тurbodieselcomby написа:
                      Ебаси обещанието.Че то средностатистическите дизелови БМВ-та предлагат повече. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
                      Е те това вече е сектантство. И абсолютна глупост, разбира се. Но не е никак учудващо. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...eife_lap_times
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Гаси поръчковата анкета - у Фиат форума ми пускаш анкета с една от най-грозните Алфи,евала BO, ставаш за придворен социолог

Коментар

revit_fan написа:
                          Гаси поръчковата анкета - у Фиат форума ми пускаш анкета с една от най-грозните Алфи,евала BO, ставаш за придворен социолог
                          Грозни италианки... няма такова понятие, всяка една има своята уникалност и чар, което не може да се каже за немските возила, които в по-голямата си част са като по калъп, което е адски отегчително, но пък на някой това му се струва красиво... По същата причина не харесвам картините за милиони на Ван Гог, както и не съм си купувал следващ модел след моя на иФон2Г. Хора разни, вкусове - много, но както писах и предния път, да се описва елемент на дизайна (агресията) като цялостна красота е тотално грешно и въпроса на накетата е зазаден некоректно. Представете си, че на това "красиво, агресвино BMW" му се тури друг елемент - розови лети джанти с 4 спици във форма на четирилистна детелина и антена с оранжево заменце накрая, резултата ще е коренно различен. Но тука пак идва момента, че се обсъжда ЕЛЕМЕНТ от дизайна, а не "цялостна красота". Както също така и писах, ще настане голям безсмислен спор, като в крайна сметка никога няма начин да има еднозначен отговор.

Коментар

BO написа:
                            Тurbodieselcomby написа:
                            Ебаси обещанието.Че то средностатистическите дизелови БМВ-та предлагат повече. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Или викаш пак да дадем 50-60-70к лева само заради дизайна и някой друг карбон?Ако ще даваш 150 хиляди лева за "напомпаната "4Ц", забележете - напомпана = 300кс, то по-добре да се напънеш и да си вземеш това:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4gcwdeСами си представете тези напомпани 300кс какъв звук ще вадят от 1.8 двигател. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Аз лично не мога да повярвам, че ще има толкова луд да даде накой толкова пари за Алфа, при положение, че за тези пари ще може да се сдобие с нещо брутално.А съм сигурен, че тиража на този автомобил няма да може да мине някои модели на Ферари, по обясними причини.
                            Първата серия (500 бр. ако не се лъжа, включително една поръчка от БГ) била продадена на 100%, а за нова сега се чака поне 6 месеца.Алфа с задно предаване си е добра новина. 4.5сек от 0-100 не са много колите които са на тези пари (около 55к EUR) и го правят.На скоро имаше голям обзор в Автобилда на Алфа. Коментираха че е поела в посоката на развитие на BMW.Дали ще го постигнат ще видим.
                            F31 BMW 320d

Коментар

BO, според мен сравнението ти е некоректно. Сложи БМВ и Алфа от един калибър, и тогава ще си говорим. В случая гласувах за Алфа, защото питаш за агресивност. Не харесвам немската идея за агресия на пътя, особено на BMW - според мен колата не трябва да е агресивна, а елегантна и изискана. Немските измищльотини дето те "пУашат" като ги погледнеш "в очите" изобщо не ме кефят. Не че това BMW е грозно, просто не е мой тип и не трябва да изглежда така, сякаш ще ти изяде закуската, като уличния бияч.
                              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

По принцип е некоректно да се сравняват спортни БМВ-та и лимузини с Алфа - във Фиат за този сегмент имат други премиум марки - Мазерати и Ферари. Затова 4,5 и нагоре серии трябва да се сравняват с Мазерати. Разликата е във философията на концерните - БМВ се превръщат в концерн с "тотална платформа", т.е. във всички сегменти, при Фиат това е малко по-различно - там просто работят с различни марки в различните сегменти.Принципно такъв тип спорове могат да продължават безконечно, или до ключ на темата, но е добре да се сравняват измерими величини.
                                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Working...
                                X