Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя кола е по-красива?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Даже кутията ми за въздушен филтър, която е потрошена и на нищо не прилича, е по-красива.
    Когато една дизелова алфа , докара вървежа и разхода на точно това BMW, тогава ми хвали алфата.Иначе на визия Алфетката го докарва.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Темата е само за красота, така че вървежът и разходът са без значение. То и на кифла в мола разходът и е по-голям от на немска щангистка, ама кифлата е по-красива, в общия случай.

Коментар

BO написа:
        Mury написа:
        Боби,Боби,вече се изложи брат.............................двете неща са несравними,защото спора възникна заради 159,защо не изтипосаш нейна снимка с БМВ-то да видиш тогава резултата,а ти изтипоса най-грозната Алфа след Мито за последните 30 години,можеби само Арна е по грозна
        Ами аз дадох един елементарен пример и то доста конкретен.Казахте, че БМВ-то не приличало на нищо, а Алфата е номер едно.Сега просто искам да видя на другите мнението, за да може да ви покажа колко сте фанатизирани и не виждате от тия не капаци, а кофи на очите, където сте турили. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        Бате лъжеш и преиначаваш нещата,спора беше за Алфа 159,не за Жулиета,както ти каза един колега си постнал снимките тенденциозно с ясен отговор,който ти дават дори и феновете на Алфа..................
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

В конкретния случай гласувах за БМВ-то (понеже такова е заданието), но да не забравяме, че най-агресивно и стилно изглеждащите БМВ-та са с дизайн на Загато и Бертоне
          Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Реална снимка на 4-та серия (тази на ВО е студията):
            Прикачени файлове
            F31 BMW 320d

Коментар

Може да ме анатемосате, ама на тази снимка ми прилича на Хюндай купе първа серия...
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Всъщност, първообразът на този дизайн е пак италиански - БМВ Гран Лусо Купе (този път на Пининфарина).
                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

D. Stanev написа:
                  Всъщност, първообразът на този дизайн е пак италиански - БМВ Гран Лусо Купе (този път на Пининфарина).
                  Доста са го омазали ...
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Алфата отпред прилича на опулен помияр. Аз ако се изсера ще направя нещо по-хубаво. А пък за агресивност изобщо не може да се говори.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Princo написа:
                      Между тази Алфа и този баварец - бавареца.Между 159 и бавареца - 159 със сигурност ...
                      +1Тая Алфа е всичко друго, но не и агресивна.И лично на мене ми е изключително ГРОЗНА.

Коментар

Всъщност, за мен тази Алфа си е чисто женска кола. Както и Мини Купър, Фиат 500 и т.н.И чак такова плюене по БМВ-то... Айде стига де. Ако можете да избирате между двете всички знаем кое ще изберете...
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ntodorov написа:
                          ... Алфата изглежда смирена и дори леко "учудена". :P
                          На мен ми прилина на дете със СОП (специални образователни потребности).Бе-еМ-Ве-то ми харесва повече.
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

От двете определено БМВ...ама сравнено с една 159 4х4...2.4ЖТДм...просто...нещата стават несравними и БМВ-то изгаря
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Mury написа:
                              BO написа:
                              Mury написа:
                              Боби,Боби,вече се изложи брат.............................двете неща са несравними,защото спора възникна заради 159,защо не изтипосаш нейна снимка с БМВ-то да видиш тогава резултата,а ти изтипоса най-грозната Алфа след Мито за последните 30 години,можеби само Арна е по грозна
                              Ами аз дадох един елементарен пример и то доста конкретен.Казахте, че БМВ-то не приличало на нищо, а Алфата е номер едно.Сега просто искам да видя на другите мнението, за да може да ви покажа колко сте фанатизирани и не виждате от тия не капаци, а кофи на очите, където сте турили. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                              Бате лъжеш и преиначаваш нещата,спора беше за Алфа 159,не за Жулиета,както ти каза един колега си постнал снимките тенденциозно с ясен отговор,който ти дават дори и феновете на Алфа..................
                              Не човек, думите си стоят написани и може да ги извадим.Както казах и дадох точно същия пример, че това са последните модели на двете марки, които са спортно насочени, то извадих двата модела, които са към днешна дата и актуалните.И точно ти беше първия, който каза при тези две снимки, че БМВ-то не прилича на нищо.Хайде сега виж сам анкетата и то в италиански форум, и прецени, че след БМВ-то ще се обръщат 2/3-ти от хората, а към Алфата я има 1/3-та, я не.
                              kiselo написа:
                              От двете определено БМВ...ама сравнено с една 159 4х4...2.4ЖТДм...просто...нещата стават несравними и БМВ-то изгаря
                              А какво значение има дали 159-ката е 2.4 и 4х4 или дали е 1.1? Нали говорим за красота?Или ако изтъкваш двигатели, то нали се сещаш 159-ката, че отива в 3-та глуха, ако тръгнем в тая посока. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

))) все пак...между тези двете...избора ми е повече от ясен....алфата....http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...твеното което може би ще ми липсва в алфата е навигацията...А говорейки за красота...все едно да сравнявам пън със красива есенна гледка към залеза и морето...
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X