Искам едно по-независимо мнение относно коя от двата автомобила изглежда едновременно по-красива, изпъквайки агресивност.Тук питам единствено за дизайна, а не за други качества.Просто поглеждате и казвате - ей тая ми харесва повече.1. Алфа Ромео:2. БМВ:Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя кола е по-красива?
Collapse
X
-
БМВ-то е уникално! Много агресия, може би завръщане от миналото визирайки първите 6-ци /споменавам ги щото имене те са ми любимият модел на БМВ/. Това М4 ли е?А Жулиетата ... ммм много е красива, много искам да си купя такава с Q2 диф, но в това сравнение няма шанс, дори дизайнерски!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
BO, що прайш така ;(Много кофти модели сравняваме, поне алфата да беше Brera, ама бавареца е в съвсем друг клас ;("Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Алфа-та ще спечели някой глас във форума заради чиста фенщина, но ако я направиш тази анкета на улицата едва ли ще мине 4-5%. Действително не изглежда агресивно, което според мен е недопустимо за една истинска Алфа, даже ФИАТ 500 изглежда по-зъл от нея :D BMW 4 на пръв поглед наистина е с труден за приемане дизайн, но изглежда така сякаш всеки момент ще изяде Алфа-та :D
Коментар
-
За мое най голямо съжаление Алфата изобщо не може да участва в това сравнение...Дано следващоте модели се завърнат към по агресивния и спортен дизайн...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
bubachko
италианеца в дизайнер, немеца е практик => няма нито една немска кола която да е по-красива от италианска... както някой беше писал тука, италианска кола се избира със сърце, всичко останало са технически данни на автомобила edit: незнам защо повечвто омешвате темата на анкетата с агресията. BMV наистина е по-агресивно и зло на вид, но не може да се твърди, че агресия=красота. Погледнато от моя гледна точка, аз карам Lancia Y, която ми е много по-красива от бмв единичка например по гореизложеното мнение. Според мен въпроса е зададен грешно и са ще стане един спор... ))))
Коментар
-
bubachko написа:италианеца в дизайнер, немеца е практик => няма нито една немска кола която да е по-красива от италианска... както някой беше писал тука, италианска кола се избира със сърце, всичко останало са технически данни на автомобила edit: незнам защо повечвто омешвате темата на анкетата с агресията. BMV наистина е по-агресивно и зло на вид, но не може да се твърди, че агресия=красота. Погледнато от моя гледна точка, аз карам Lancia Y, която ми е много по-красива от бмв единичка например по гореизложеното мнение. Според мен въпроса е зададен грешно и са ще стане един спор... ))))A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
bubachko
dikanio написа:bubachko написа:edit: незнам защо повечвто омешвате темата на анкетата с агресията.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар