Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя кола е по-красива?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коя кола е по-красива?

Искам едно по-независимо мнение относно коя от двата автомобила изглежда едновременно по-красива, изпъквайки агресивност.Тук питам единствено за дизайна, а не за други качества.Просто поглеждате и казвате - ей тая ми харесва повече.1. Алфа Ромео:2. БМВ:Благодаря.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Re: Коя кола е по-красива?

За мен алфата е всичко друго, но не и агресивност с тази муцина, докато другото си е баш агресивно... Гласувах за бмв-то.

Коментар

И двете не ми харесват. Алфата ми харесва една идея повече , ама в нея няма нищо агресивно. БМВ-то изглежда много агресивно , но за мен си е бая грозно.
      Brava 1.6 ELX

Коментар

БМВ-то е уникално! Много агресия, може би завръщане от миналото визирайки първите 6-ци /споменавам ги щото имене те са ми любимият модел на БМВ/. Това М4 ли е?А Жулиетата ... ммм много е красива, много искам да си купя такава с Q2 диф, но в това сравнение няма шанс, дори дизайнерски!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Гласувах за БМВ-то, заради агресията, която лъха от него въпреки, че не го харесвам в този му вид. Прилича ми на акула в атака, а на този фон Алфата изглежда смирена и дори леко "учудена". :P
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

BO, що прайш така ;(Много кофти модели сравняваме, поне алфата да беше Brera, ама бавареца е в съвсем друг клас ;(
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Алфа-та ще спечели някой глас във форума заради чиста фенщина, но ако я направиш тази анкета на улицата едва ли ще мине 4-5%. Действително не изглежда агресивно, което според мен е недопустимо за една истинска Алфа, даже ФИАТ 500 изглежда по-зъл от нея :D BMW 4 на пръв поглед наистина е с труден за приемане дизайн, но изглежда така сякаш всеки момент ще изяде Алфа-та :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

За мое най голямо съжаление Алфата изобщо не може да участва в това сравнение...Дано следващоте модели се завърнат към по агресивния и спортен дизайн...
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Като търсиш агресивност тази е по-подходяща:
                  The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                  Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                  Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                    Като търсиш агресивност тази е по-подходяща:
                    Е тука вече със сигурност бих гласувал за алфата :D

Коментар

италианеца в дизайнер, немеца е практик => няма нито една немска кола която да е по-красива от италианска... както някой беше писал тука, италианска кола се избира със сърце, всичко останало са технически данни на автомобила edit: незнам защо повечвто омешвате темата на анкетата с агресията. BMV наистина е по-агресивно и зло на вид, но не може да се твърди, че агресия=красота. Погледнато от моя гледна точка, аз карам Lancia Y, която ми е много по-красива от бмв единичка например по гореизложеното мнение. Според мен въпроса е зададен грешно и са ще стане един спор... ))))

Коментар

bubachko написа:
                        edit: незнам защо повечвто омешвате темата на анкетата с агресията.
                        Ами автора изрично го е посочил във въпроса.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

bubachko написа:
                          италианеца в дизайнер, немеца е практик => няма нито една немска кола която да е по-красива от италианска... както някой беше писал тука, италианска кола се избира със сърце, всичко останало са технически данни на автомобила edit: незнам защо повечвто омешвате темата на анкетата с агресията. BMV наистина е по-агресивно и зло на вид, но не може да се твърди, че агресия=красота. Погледнато от моя гледна точка, аз карам Lancia Y, която ми е много по-красива от бмв единичка например по гореизложеното мнение. Според мен въпроса е зададен грешно и са ще стане един спор... ))))
                          И аз карам Фиат Мултипла и за мен си е красива.Но не може да кажеш на черното, бяло.За това не трябва да става спор.Нека хората си цъкат бутончетата на тази кола, която им харесва повече и това е.Друго не искам. Нарочно е пусната темата в италиански форум, за да се вземе и малката съпричастност към една от двете марки. За това искам да видя мнението на по-голяма част от хората, а не да си мисля само аз еди какво си.А и не ме интересуват разни колажи. Има два реални модела и нека се придържаме към тях. Не да обсъждаме развинтването на фантазиите на някой си.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

dikanio написа:
                            bubachko написа:
                            edit: незнам защо повечвто омешвате темата на анкетата с агресията.
                            Ами автора изрично го е посочил във въпроса.
                            Именно, за мен агресия не значи красота, това си е просто агресия, черта на дизайна. Както писах, BMW е по-агресивно на вид (както каза ВО не може да кажем на черното бяло), но това за мен не значи по-красиво, напротив - изпъквайки по агресия ми изглежда още по-грозновато.Отделно, имам и пристрастно мнение към дизайна на Мерцедес, Порше и БМВ (дори и Ауди, но там е малко по-друго, там са на епохи :D). Това за мен са коли лишени от всякаква дизайнерска мисъл (с много малко и редки изключения), с една дизайнерска линия от самото си създаване, която се върти около някакви вариации. Ако за някой това значи красиво, то за мен значи абсолютна бездушност Всеки си има вкус, аз лично избрах алфата

Коментар

Working...
                            X