Нека ви представя:Интерактивен тренировъчен сценарии за оказване на първа помощ !!! Интересно и полезно...Британския съвет за реанимация (RESUSCITATION COUNCIL) разработи и пусна много добри интерактивни сценарии (тренажори) с които можете да проверите своите знания и подготовка за оказване на първа помощ. Програмата ви "вкарва във филма" и след това ви дава различни възможности за реакция и различни действия. След края на сценария дава и оценка за правилността и бързината на действията ви. Горещо препоръчвам да отделите малко време за тях!Клик -> http://life-saver.org.uk/.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интерактивен тренировъчен сценарии за оказване на помощ!!!
Collapse
X
-
Re: Интерактивен тренировъчен сценарии за оказване на помощ!
MOYA написа:Нека ви представя:Интерактивен тренировъчен сценарии за оказване на първа помощ !!! Интересно и полезно...Британския съвет за реанимация (RESUSCITATION COUNCIL) разработи и пусна много добри интерактивни сценарии (тренажори) с които можете да проверите своите знания и подготовка за оказване на първа помощ. Програмата ви "вкарва във филма" и след това ви дава различни възможности за реакция и различни действия. След края на сценария дава и оценка за правилността и бързината на действията ви. Горещо препоръчвам да отделите малко време за тях!Клик -> http://life-saver.org.uk/.
-
Хората вероятно дават пари за такива работи, защото ценят човешкия живот... Между другото похарчили са и за версии за мобилни телефони и таблети (лично не съм ги пробвал): за Андроид, за Айфон.Този начин за обучение е много добър, защото поставя човек доста реалистично в конкретната ситуация. Мога само да съжалявам, че не съм виждал нещо подобно на български език. Казвам това при положение, че сме имали навремето курсове по първа помощ в училище, в казармата и на шофьорския курс. Сега не знам дали изобщо има подобно обучение (имам предвид за масова публика - може да се наложи на всекиго).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Хората вероятно дават пари за такива работи, защото ценят човешкия живот... Между другото похарчили са и за версии за мобилни телефони и таблети (лично не съм ги пробвал): за Андроид, за Айфон.Този начин за обучение е много добър, защото поставя човек доста реалистично в конкретната ситуация. Мога само да съжалявам, че не съм виждал нещо подобно на български език. Казвам това при положение, че сме имали навремето курсове по първа помощ в училище, в казармата и на шофьорския курс. Сега не знам дали изобщо има подобно обучение (имам предвид за масова публика - може да се наложи на всекиго).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар