Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Готвят промени в ЗДП - предстои обществена дискусия

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Готвят промени в ЗДП - предстои обществена дискусия

    Днеска чета новините и: http://www.vesti.bg/bulgaria/bez-mla...-5995424Пак ще бърникат Закона за движение по пътищата... странни идеи лъхат от намеренията за изменение. Хубавото е, че поне ще бъдат подложени на обществено обсъждане. Особено странно е ограничението за млади шофьори да карат по магистрала, предвид факта, че уж са по-безопасни (и реално е така, като изключим калпавата настилка). Философията на законотворчеството напоследък се изчерпва в увеличение на размера на санкциите и съответно увеличаването на нарушенията за които да се налагат глоби... Какво може да се направи в крайна сметка и как може въпросният "обществен дебат" да повлияе в положителна насока, като наистина се обърне внимание на разумните предложения.
    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

    #2
    това правителство е знаменателно! Трябва да им дадем шанс
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

    Коментар


      #3
      Ако погледнем какво беше направено като промени, май ще е най-добре да се върне 1:1 ЗДП от преди първата радикална промяна през 1996 г. Само да се преправят членовете за наказанията и контролните точки и край. При 1000 лева глоба за червен светофар, неточни таймери и без предупредително мигане на зелената светлина, на всяка крачка ще е тест на "скоростната отсечка" на полигоните едно време - спирачки до запалване на гуми или промана външния вид на задната броня.

      Коментар

      Working...
      X