мдаа - вижда се че се прави разлика м/у емигрант и бежанец.....п.п. има 2 кофи напалм Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бежанците в София умират от глад!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi написа:Слав написа:Ами те и клошарите дето ровят по кофите - и те са хора. За тях защо не Ви е жал? Защо?Не виждам тема - хайде да помогнем на българите дето ровят по кофите за коричка хляб, защото умират от глад?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Искам да напомня на някои превъзбудени люде тук, че същността на темата е призив да бъдат подпомогнати бежанците.Този форум едва ли ще направи някого по-умен или човечен, но и определено не е място за ксенофобски и фашистки изтъпления.Призовавам пишещите тук да се съобразяват с правилата на форума и да се придържат към темата.Тази сутрин чух анонс за филм на Иван Кулеков, който ще бъде излъчен в Шоуто на Слави тази вечер. Нито този журналист ми е любим, нито предаването, но възнамерявам да го изгледам - най-малкото защото е един от малкото, влезли с камера в лагерите. Мисля няма да е грешно това да направят и тези, които така безцеремонно раздават правосъдие тук.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
pakumba написа:..........Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Чета и не вярвам на ушите си. Колеги това са хора като нас.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Мда, личи си, че повечето от нас не са европейци. Щото най-отличителният белег на ЗАПАДНОевропееца е лицемерието...Колкото по-добре се грижим за бежанците, толкова повече ще дойдат, защото те комуникират с роднините си там. А едни 50 000 биха разбъркали доста етническите и религиозни чорби в Бг.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:.......Колкото по-добре се грижим за бежанците, толкова повече ще дойдат, защото те комуникират с роднините си там. А едни 50 000 биха разбъркали доста етническите и религиозни чорби в Бг.
Коментар
-
Pecho написа:Искам да напомня на някои превъзбудени люде тук, че същността на темата е призив да бъдат подпомогнати бежанците.Този форум едва ли ще направи някого по-умен или човечен, но и определено не е място за ксенофобски и фашистки изтъпления.Призовавам пишещите тук да се съобразяват с правилата на форума и да се придържат към темата.Тази сутрин чух анонс за филм на Иван Кулеков, който ще бъде излъчен в Шоуто на Слави тази вечер. Нито този журналист ми е любим, нито предаването, но възнамерявам да го изгледам - най-малкото защото е един от малкото, влезли с камера в лагерите. Мисля няма да е грешно това да направят и тези, които така безцеремонно раздават правосъдие тук.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34, нямам никакво намерение да влизам тук в спорове с теб за начина на модериране на форума.Понеже явно си приел лично призива ми да се спазват правилата, нека те предупредя лично още веднъж: прочети правилати и ги спазвай.Ако си недоволен от модерирането на форума и от моите действия в частност, има раздел в който можеш да изложиш проблема си.По темата: Краси, именно това е същността - ако някой иска да помогне, как да го направи. Подхваналите темата от Офроуда са описали някои варианти: http://offnews.bg/index.php/251009/k...kite-bezhantsiex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Не се стърпях. Един въпрос ме мъчи и искам мнението ви. Защо всички тези бежанци не остават в Турция? Нали тя е доста по-развита? Нали и да тичаме срещу тях пак няма да ги стигнем, както съм чувал да казват много хора. Защо не остават там а идват в БГ? Отговорете ми на този въпрос и мисля, че темата ще стане безсмислена.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Не се стърпях. Един въпрос ме мъчи и искам мнението ви. Защо всички тези бежанци не остават в Турция? Нали тя е доста по-развита? Нали и да тичаме срещу тях пак няма да ги стигнем, както съм чувал да казват много хора. Защо не остават там а идват в БГ? Отговорете ми на този въпрос и мисля, че темата ще стане безсмислена."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Точно - ние сме просто трамплин за "белия свят" Имаме функцията на временно убежище - да си ги отгледаме, нахраним и приютим , след което да си бият камшика в Германия например. Нямам нищо против - все пак всеки се възползва от възможностите и вратичките, които му предоставя съдбата, но ми идва малко в повече вече да дарявам пари за чужденци, а в БГ хората да умират от глад. Разбирате ли ме ? Нямам нищо против никого по начало. Това също са логични, нормални и човешки разсъждения! Аз не познавам българин, който ще изхвърли демонстративно подарена дреха, при условие че е нуждаещ се. Извинете, но редовно давам дрехи в домове за сираци и досега никой не ги е хвърлил - напротив - радват им се. А тук сирииците ги хвърлят. Да им вземем Прада, Версаче...нещо? Може и официална вечеря, защото ще се окаже, че и сандвичи не ядат накрая...хайде да не продължавам повече, че само се ядосвам...Нямам представа колко струва да дойдат до някоя европейска държава, но четох в нета някаква новина за кораб, който беше потънал на път за Италия с бежанци от Сомалия. Споменаваха сума от сорта на 2000 EUR на човек, която прибирали "каналджиите", за да ги прекарат до държавата Х .== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Моето лично мнение, е че тези бежанци, говоря за истинските такива, са тук под формата на пълнеж. Но това не означава, че трябва те да го отнесат, затова че в България, държавата не може да се оправи самата със себе си, и своите собствени проблеми. Тази бежанска криза, дойде точно навреме за малко : Вече има хора, за който КС е просто една администрация ...
Коментар
-
Слав написа:Точно - ние сме просто трамплин за "белия свят" - Правилна констатация!Имаме функцията на временно убежище - да си ги отгледаме, нахраним и приютим , след което да си бият камшика в Германия например. - Не разбирам?!? Ти лично искаш да останат ли?Нямам нищо против - все пак всеки се възползва от възможностите и вратичките, които му предоставя съдбата, но ми идва малко в повече вече да дарявам пари за чужденци, а в БГ хората да умират от глад. Разбирате ли ме ? Нямам нищо против никого по начало. - Тебе лично някой кара ли те да даряваш за бежанците?Това също са логични, нормални и човешки разсъждения! Аз не познавам българин, който ще изхвърли демонстративно подарена дреха, при условие че е нуждаещ се. Извинете, но редовно давам дрехи в домове за сираци и досега никой не ги е хвърлил - напротив - радват им се. А тук сирииците ги хвърлят. Да им вземем Прада, Версаче...нещо? Може и официална вечеря, защото ще се окаже, че и сандвичи не ядат накрая...хайде да не продължавам повече, че само се ядосвам... - Това с дрехите е интересно - някой има ли повече инфо? И колега - не се ядосвай Нямам представа колко струва да дойдат до някоя европейска държава, но четох в нета някаква новина за кораб, който беше потънал на път за Италия с бежанци от Сомалия. Споменаваха сума от сорта на 2000 EUR на човек, която прибирали "каналджиите", за да ги прекарат до държавата Х ."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар