Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно топлофикация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ми кво да кажа, че да не повтарям и колегите? освен може би, че при соц-а щяха да те приберат насила, ако решиш да игнорираш топлофикацията, като отидеш да живееш под някой мост. сега определено имаме по-голям избор. то и аз не искам да плащам огромни заплати на хора, които даже не се нуждаят от тях, ама това е цената да живееш в общество.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

И аз пак ще се повторя, но заради монополист да си сменяш жилището според мен не е много демократично това общество.
      punto HGT

Коментар

slonikon написа:
        грешно мислиш. паразитно отдадената топлина си я ползваш и тя ти намалява сметките за ток, газ или квото там ползваш. затова си я плащаш и в хоризонтални и във вертикални. то иначе е много лесно да разправяш, че ще се топлиш на ток, като съседите на парно ти загряват стените до 22 градуса.
        Ами ако съседите ти се топлят на дърва, и ти загряват стените до 25 градуса (напълно възможно), ще искат ли да им плащаш част от дървата, щото им ползваш топлината?!?

Коментар

25 градуса става там където е самата камина, не е възможно да се загреят всички стени с тази температура, също и комина се загрява доста докато гори камината
          punto HGT

Коментар

Working...
          X