didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно топлофикация
Collapse
X
-
Stefanaki написа:didich написа:Топлофикация си е диктатура, тук няма демокрация и нямаш право на избор, ако решиш да не им ползваш услугитеpunto HGT
Коментар
-
Ние преди време живеехме в блок, който не беше захранен с парно. С хиляди мъки се сключи договор за присъединяване към ТЕЦ. Условието беше блока да поеме всички разходи. Като се започне от изграждане на цялата инсталация, мине се през бункер (не знам за какво) и се завърши с абонатните станции. А ставаше дума за не-повече от 50 м. Трябваше да се свърже с инсталацията на отсрещния блок. Всичко се плати от нас. Включително и самите абонатни станции (които по мои спомени се равняваха на 1 апартамент от блока). Общо 5 входа с 5 абонатни станции. И върха беше, няколко години по-късно "Топлофикация" извади някви документи от които е видно, че цялото трасе барабар с абонатните станции били тяхна собственост !!!
Коментар
-
////Punto//// написа:Ние преди време живеехме в блок, който не беше захранен с парно. С хиляди мъки се сключи договор за присъединяване към ТЕЦ. Условието беше блока да поеме всички разходи. Като се започне от изграждане на цялата инсталация, мине се през бункер (не знам за какво) и се завърши с абонатните станции. А ставаше дума за не-повече от 50 м. Трябваше да се свърже с инсталацията на отсрещния блок. Всичко се плати от нас. Включително и самите абонатни станции (които по мои спомени се равняваха на 1 апартамент от блока). Общо 5 входа с 5 абонатни станции. И върха беше, няколко години по-късно "Топлофикация" извади някви документи от които е видно, че цялото трасе барабар с абонатните станции били тяхна собственост !!!
Коментар
-
BO написа:Практично таксата за сградна инсталация не се плаща защото се топлиш, а защото има технологични загуби за преноса на топлоенергия по абонатите.За това всякакви такива аз имам една тръба, той има три не са обосновани...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:BO написа:Практично таксата за сградна инсталация не се плаща защото се топлиш, а защото има технологични загуби за преноса на топлоенергия по абонатите.За това всякакви такива аз имам една тръба, той има три не са обосновани...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
didich написа:Stefanaki написа:didich написа:Значи избор все пак няма при положение, че живея в панелкаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
slonikon написа:мисля, че ако се откаже целият вход, също няма да се плаща нищо. и това е вариант.punto HGT
Коментар
-
slonikon написа:мисля, че ако се откаже целият вход, също няма да се плаща нищо. и това е вариант.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар