Blue написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво се отоплявате през зимата?
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Blue написа:Е, добре де, може леко да са се променили нещата. Сега ще проверя веднага. Хубаво е, че повечето от колегите са осведомени.Това ме радва, защото ми писна разни фирми да лъжат хората!
А и едвали нещата са се променили драстично в полза на пропан-бутана, но все пак ми е интересно.Тя класацията беше нещо от сорта на какво е съотношението на kkal / лев - нали?И ако не е фирмена тайна (а не е, защото на страницата на някои фирми я има публикувана, но не знам дали е актуализирана) - би ли постнала тук "класирането" с тези подробности?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Mindzu написа:Ние в нас също сме на централно парно и честно да си кажа сме много доволни. По-евтино, малко по-чисто отколкото с дърва, пък и няма толкова грижи. Апартамента е 50кв.м. отопляваме 2 стаи, кухня и баня и беше около 200лв на месец (не съм много сигурна), пък и има някакви пари уж да взимаме
Коментар
-
gdd55
-
Само да допълня, че преди N-години се топлех с туй нящо: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?p=26595#topVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Климатиците са нещо много хубаво, с някои уговорки:1. Ако в стаята се пуши започва да смърди на умрели лебеди-въртят един и същ въздух през питите си.2. Не е полезно да се слагат в спалнята - изсушават въздуха.3. Много са ефективни и икономични, но до определени външни температури - хубавите, скъпи климатици до -10, евтинията - до -5! След това все едно нямате отопление, а тогава трябва най-много.И не слушайте тези, коио ви казват/пишат/рекламират, че климатиците им работят до -15 ’С! Това е донякъде вярно-климатикът работи с фреон на някакъв коефициент на трансформация (различен за фирмите и моделите-около 3-3.3), който коефициент пада с падането на градусите и при -15 вече имате ефективност не повече от 25-30%, като дефакто машината работи само за да разледява външното си тяло,.т.е. харчим ток, а няма топло. Общо с 2 думи: до -5 климатика е оферта, след това - набутвация!
Коментар
-
Аз съм на пиролизен котел на въглища и дърва. Отоплявам 200 квадрата за около 250-300 лв/месечно, като тука влиза и топлата вода. Котела е чешки - Atmos, а към него има компютърче родно производство.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар