Днеска решихме да се разходим, да убием време и да минем по стария проход Витиня, който криволичи под магистрала Хемус... Уви, на средата на разходката приключението приключи ето тук:https://maps.google.bg/maps?q=42.797...z=19Имало свлачище, пътя е преграден... Изхода - от там директно на магистралата, или (ккато ние направихме) връщаш се малко назад, от там Ботевградски проход - Горно Камарци, подбалканската и София. Ей, умрем да се врем по разни тесни проходи със жената и сега много ме е яд начи, отдавна отлагахме да го минем стария път, а сега затворен...Някой има ли идея защо е затворен и дали някога пак ще го оправят , или му е дошло времето и толкоз...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прохода Витиня, стария път
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Аз минавах оттам преди три години.Много тъжно ми стана, защото беше на смрачаване и никъде нямаше светната лампа по къщите, когато минавах през селата. Пустош, изоставено едно такова...все едно гледах снимките на Припят в днешни дни. Очаквах да е позапустяло, но не чак толкова. Явно много повече хора са изоставили родните си места, отколкото аз предполагах поне...Оттогава не съм си и помислял да повторя, защото много мрачни мисли ме налегнаха гледайки разрухата.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Аз минавах оттам преди три години.Много тъжно ми стана, защото беше на смрачаване и никъде нямаше светната лампа по къщите, когато минавах през селата. Пустош, изоставено едно такова...все едно гледах снимките на Припят в днешни дни. Очаквах да е позапустяло, но не чак толкова. Явно много повече хора са изоставили родните си места, отколкото аз предполагах поне...Оттогава не съм си и помислял да повторя, защото много мрачни мисли ме налегнаха гледайки разрухата.
Коментар
-
bubachko
Слав написа:... Много тъжно ми стана, защото беше на смрачаване и никъде нямаше светната лампа по къщите...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар