Имам малко тъп въпрос.Ще се купува една кола на която обаче стария собственик не я е регистрирал в данъчното.Каза че някак щял да се оправи при нотариуса и нямало да има проблем да я продаде.Въпроса ми е аз като ида в данъчното да я регистрирам ще искат ли платения данък от стария собственик и ако го нямам какво ще стане?Все пак ще видят че колата е била с Софийски номер от доста време.Помня че преди време като регистрирах алфата го искаха и го имах тогава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на автомобил без платен данък?
Collapse
X
-
Покупка на автомобил без платен данък?
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Теб не те интересува какво се е случвало с колата преди да я купиш. Интересува те от деня, който е написан в договора за покупко продажба. Отиваш в общината и те ти я регистрират от този ден на твое име. А преди това - който не я е регистрирал - да си отговаря, ако го потърсят. Инфото ми е малко старо, напоследък не съм гледал дали случайно няма някоя промяна, но ако има - със сигурност щеше да се чуе.
Коментар
-
Кола
Не знам какво му е далаверата като не е платил данъка но си го търсят и след 20 години /личен опит /Друг е въпроса че не е регистрирана в общината така само може да се спаси те не знаят че има кола а КАТ не дава обратна информация за това Вярно ако минеш пред нотариус си оправил проблема но питай преди това него
Коментар
-
Re: Кола
kluchar написа:....... но си го търсят и след 20 години .......Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Re: Кола
kluchar написа:...Те ги търсят но като им носиш договора за продажба може да ги прехвърлят на от новия собственик ...AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар