ALOHA! И дойде време, когато почва човек да се замисля по-сериозно за живота... Скоро се очертава да сменям подписа под аватара от София на Варна по любов :D Та да попитам, може ли някой да подложи едно рамо за работа... Аз съм почнал вече да ровя по обявите от нета, ма нали знаете, колкото повече - толкова повече :D Накратко, завършил са техникум по полиграфия и фотография със специалност фоторепродукция и предпечат. От ’99 имам малко повече от година в кочто не съм работил по специалност. Работил съм като предпечатар и от време на време някой простичък дизайн, а последните 3г. се занимавам със широкоформатен печат и външна реклама. Като странично се бора с компютри и мрежи. Подържам в нас 3 компа и рутер/сървър за VPN, SFTP, web, бора си моя си сайт от-до...Та ако някои има нужда или знае някои друг такъв дето се интересува от шебек като мен много бих се радвал Пък ако няма такова като горното, може и нещо друго, стига да е прилично платено и да не е прекалено изкълченоАиде, па като намина мое да черпа От 26-ти до 29-ти вечерта пак съм варненски ако пък някои наистиа му хрумненаистина нещо 0886200011 ))))))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към колегите от Варна - ако може едно рамо... :)
Collapse
X
-
Етикети: –
-
здравей, пратих ти лично съобщение......СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
bubachko
Йеее, дръж се Варна, идемУредих се вече, фирмата, дето бачках до лятото, отваряла клонове в няколко от големите градове в България, поговорих си със шефчето и си ме прибраха отново, само че във варненския клонАко ме пуснат предсрочно от сегашната ми работа, след една седмица може да търкалям вече Чибурашка по варненските друмища, ако не - до месец мах. са остава и да разгледам къде са във Варна локалните сбирки Да видим и там някой и друг колега
Коментар
-
bubachko написа:Йеее, дръж се Варна, идемУредих се вече, фирмата, дето бачках до лятото, отваряла клонове в няколко от големите градове в България, поговорих си със шефчето и си ме прибраха отново, само че във варненския клонАко ме пуснат предсрочно от сегашната ми работа, след една седмица може да търкалям вече Чибурашка по варненските друмища, ако не - до месец мах. са остава и да разгледам къде са във Варна локалните сбирки Да видим и там някой и друг колегаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Моля за извинение за офтопика, но температурите във варна и въобще по черноморието, са чувствително по-високи отколкото навътре в страната (в това число и софия) почти през цялата зима. вярно е, че духа вятър, но не навсякъде, все пак морето си оказва влияние.Дано колегата успее да се уреди по-скоро в града и го очакваме на местните сбирки_______
146 JTD
Коментар
-
bubachko написа:Йеее, дръж се Варна, идемУредих се вече, фирмата, дето бачках до лятото, отваряла клонове в няколко от големите градове в България, поговорих си със шефчето и си ме прибраха отново, само че във варненския клонАко ме пуснат предсрочно от сегашната ми работа, след една седмица може да търкалям вече Чибурашка по варненските друмища, ако не - до месец мах. са остава и да разгледам къде са във Варна локалните сбирки Да видим и там някой и друг колегаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
bubachko
trustworthy написа:Моля за извинение за офтопика, но температурите във варна и въобще по черноморието, са чувствително по-високи отколкото навътре в страната (в това число и софия) почти през цялата зима. вярно е, че духа вятър, но не навсякъде, все пак морето си оказва влияние.Дано колегата успее да се уреди по-скоро в града и го очакваме на местните сбирки
Коментар
-
Бе баш си духа във Варна, Сливенския вятър е лек повей пред варненския... (живял съм 2 години във Варна и почти 10 в Сливен).Иначе колега, честито за Варна (един от любимите ми градове, заедно с Пловдив), както и за булката. Ма защо тъй ти при нея, а не тя при тебе?!? Или и ти като мен е си припяваш от време на време ?"..Не искам да съм зет заврян, не искам да живея там ... "
Коментар
-
bubachko написа:Ми аз ще съм в Младост(незнам кой се води), точно до пазарчето и СОУ "Неофит Бозвели", а така като гледам на картата, съвсем близо до мястото за срещите стига още и традиционно да си е там на ъгъла на Варненчик и Република
Коментар
-
bubachko
Immortal написа:Ма защо тъй ти при нея, а не тя при тебе?!? Или и ти като мен е си припяваш от време на време ?"..Не искам да съм зет заврян, не искам да живея там ... "
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар