Здравейте колеги!Може да ви се стори смешен и безмислен този мой пост, но аз желая да знам - имали най безболезнен начин по който да поискаш бъдещата си жена от нищо неподозиращият и баща! :D Не ме разбирайте погрешно, човекът е готин пич, ама нещо ми простее израза ’ ... ми ние решихме да се съберем..." и съответно да се избегне моментното мълчание /мисля че има а...?/ Някак си мисля-мисля и нещо хич не ми иде как по така на майтап да го съобщя?Ще ви бъда благодрен ко споделите опита си! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане към женените колеги ? ;)
Collapse
X
-
Не искам нищо (никого/я) от никого! Сам си го взимам! И евентуално - уведомление постфактум!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Разкажи му този виц:Отива младежа при бащата на булката и му разправя:- Ъъъ... ъхмм... може ли пу%$ата на вашата дъщеря?Човека обаче интелигентен излязъл, не налита на бой, само учудено:- Младеж! Обикновенно е прието да се иска ръката!- Ъ?! С ръка и сам мога!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
doofiat написа:Sandeto написа:Разкажи му този виц:Отива младежа при бащата на булката и му разправя:- Ъъъ... ъхмм... може ли пу%$ата на вашата дъщеря?Човека обаче интелигентен излязъл, не налита на бой, само учудено:- Младеж! Обикновенно е прието да се иска ръката!- Ъ?! С ръка и сам мога!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:...Човека проблем има вие се тако’ате с него...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sasco
Аз не питах,директно я взех....струва ми се малко смешно и отживелица тва да искаш "ръката" на жената с която мислиш да прекараш остатъка от живота си от някой друг.......просто отиваш при старото и му казваш:Виж са,ЗЕМАМ Я! и толкоз...успех
Коментар
-
sasco написа:Аз не питах,директно я взех....струва ми се малко смешно и отживелица тва да искаш "ръката" на жената с която мислиш да прекараш остатъка от живота си от някой друг.......просто отиваш при старото и му казваш:Виж са,ЗЕМАМ Я! и толкоз...успех
Коментар
-
Виж сега - няма двама еднакви души и две еднакви ситуации. Ако имаше универсално решение за това - някой щеше да е написал наръчник. Щом си взел решението - просто се приготви психически (удари едно малко за кураж) и просто отивай. Оттам нататък всичко ще зависи от ситуацията - как ще се развият нещата и кога ще дойде удобния момент. Щом си сигурен какво искаш, дори и да не се получи идеално - това в края на краищата само ще разкраси спомените после .Поздравления за смелостта и успех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар