Колкото по-оригинално го измислиш, толкова по-забавно. Питай булката си, може да измислите нещо двамата. Успех и после непременно да разкажеш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане към женените колеги ? ;)
Collapse
X
-
колега, набери малко кураж и да не ти пука, дори да ти откажат.Аз имах такава ситуация:С бъдещата ми (сегашна) жена сме студенти в друг град и от няколко месеца вече живеем заедно. Техните обаче нищо не подозират, виждали са ме само 1-2 пъти и си мислят че съм само колега. Не сме се крили, просто се оженихме много набързо...(и това се случва).Когато решихме да се "взимаме", отиваме двамата у тях, аз с един букет рози за майка й...Жена ми им каза че трябва да си поговорим и ми дава думата ..."Ние сме решили да се женим" - смотолевих аз.Хорицата им дойде като гръм от ясно небе. Да поясня, че тогава жената беше на 22, а аз на 27. Те дори не ме познаваха. Отговорът естествено беше "НЕ !!!!!" (аз на тяхно място при тази ситуация също бих казал НЕ). Аз обаче вече набрах смелост и продължих:"Вижте сега, ние не ви питаме, ние само ви уведомяваме. Ако искате да правим свадба без вас- както си решите"... след което ни изпратиха да пием по кафе някъде за да си помислят (?!?!). Като се върнахме, отговорът беше: "ми каквото сте си решили... айде целувайте ръка".Така че както се казва: "миг невнимание... и после цял живот женен"
Коментар
-
Immortal написа:колега, набери малко кураж и да не ти пука, дори да ти откажат.Аз имах такава ситуация:С бъдещата ми (сегашна) жена сме студенти в друг град и от няколко месеца вече живеем заедно. Техните обаче нищо не подозират, виждали са ме само 1-2 пъти и си мислят че съм само колега. Не сме се крили, просто се оженихме много набързо...(и това се случва).Когато решихме да се "взимаме", отиваме двамата у тях, аз с един букет рози за майка й...Жена ми им каза че трябва да си поговорим и ми дава думата ..."Ние сме решили да се женим" - смотолевих аз.Хорицата им дойде като гръм от ясно небе. Да поясня, че тогава жената беше на 22, а аз на 27. Те дори не ме познаваха. Отговорът естествено беше "НЕ !!!!!" (аз на тяхно място при тази ситуация също бих казал НЕ). Аз обаче вече набрах смелост и продължих:"Вижте сега, ние не ви питаме, ние само ви уведомяваме. Ако искате да правим свадба без вас- както си решите"... след което ни изпратиха да пием по кафе някъде за да си помислят (?!?!). Като се върнахме, отговорът беше: "ми каквото сте си решили... айде целувайте ръка".Така че както се казва: "миг невнимание... и после цял живот женен"СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
аз с моята половинка се взехме набързо... тя не е от бургас и като станаха сериозни нещата я питах - идваш ли при мен - тя каза да... аз почнах да и търся работа и то за две седмици се уредиха нещата... отидах с настоящия кум и майка ми / да се видят сватовете де ! / да я взема с багажа - те бабата и дядото нагласили годеж - само комшиите от първия етаж бяха забравили да поканят и като настъпеше 1 неловко мълчание... и като се зададеше въпроса - и ся за кво сме се събрали... и пак мълчание - кво да кажеш мамка му - и аз ами тука един телевизор и наколка чанти с багаж ша вземам... тъй че пич - навсякъде според ситуацията и традициите!!! на мен бабата беше нагласила халат за баня, на жената - пеньоар, други салтанати.... както казват старите руснаци - приятна вспомнить :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Аз пък имам един приятел дето синът му му каза "Тате, ние подписахме" и тва е. Верно момчето живееше с мацката 2-3 години май. Така че има всякакви хора и начини, за да го направиш. И аз сега си чудя как да запозная наще с родителите на приятелката ми. Вече сме 2 години заедно и мисля, че е време.
Коментар
-
Fiat 127 написа:Аз пък имам един приятел дето синът му му каза "Тате, ние подписахме" и тва е. Верно момчето живееше с мацката 2-3 години май. Така че има всякакви хора и начини, за да го направиш. И аз сега си чудя как да запозная наще с родителите на приятелката ми. Вече сме 2 години заедно и мисля, че е време.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Fiat 127 написа:Аз пък имам един приятел дето синът му му каза "Тате, ние подписахме" и тва е. Верно момчето живееше с мацката 2-3 години май. Така че има всякакви хора и начини, за да го направиш. И аз сега си чудя как да запозная наще с родителите на приятелката ми. Вече сме 2 години заедно и мисля, че е време.Nino написа:Отиваш му на гости, вадиш един голям нож, забиваш го на масата и му викаш: -Докато спре ножа да се клати да си казал ДА! Ще видиш как веднага ще кандиса!
Коментар
-
Nino написа:Отиваш му на гости, вадиш един голям нож, забиваш го на масата и му викаш:-Докато спре ножа да се клати да си казал ДА! Ще видиш как веднага ще кандиса! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар