Понеже гледам из много мнения че вече се прокрадва тази идея, та реших да пусна анкетата. Аз лично не мога да си представя че ще карам друга кола. Естествено изключвам Ланча и Алфа, защото те дефакто са си Фиати.Мечтая си някой ден да имам Ланча Тезис и Фиат Седичи, но никога не се виждам на S-класа или Audi Q7 например...Днес колегата си купи Пежо 406 HDI, за което от месец обикаляхме по автокъщи, та да намерим екземпляр с екстрите които са си стандартни за нашите коли...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сектанти ли сме на тема "Фиат"?
Collapse
X
-
Сектанти ли сме на тема "Фиат"?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Много от техническите проблеми на автомобилите Фиат се оказаха фабрични дефекти... Мисля, че неслучайно колите са евтини. Когато избирах кола исках да е красива, да има доста екстри и да е сравнително нова. Е, получих, каквото исках, но не обърнах внимание на основното. Дано не я урочасам, че зима иде! Старата си кола я карах 8 години и много я обичах. Тази я имам от година и нещо и не мога да се влюбя... защо така - не знам!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Е след Италфеста съм ’фърлил око’ на Гранде пунто 1,9 мултиджет...с фабричния тунинг - красота.А по пътя натам може и през Стило да мина, има такъв вариант...Иначе харесвам и мног други коли ама за на старо май съм си попаднал на варианта.Даже си мисля: след години (5-6-7) автопарка ми да изглежда така: Ново Браво (дето още не е излезнало) за мен и Гранде Пунто за жената.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Определено не съм сектант, но съм маниак. Като си избирах каква кола да взема ми хареса съотношението цена-екстри при Фиат и си знаех, че ще имам проблеми след това с нея и все пак си взех Брадвичката. Иначе на сърце си ми беше легнало Пежо 406 HDI - и с тоя двигател, ама нямах толкова пари. Но все пак си взех дизелче да ми мърка макар и Фиат, и си ми влезе под кожата и много й се кефя вече почти година. Става ми много гадно като изникне нещо и не толкова заради парите, колко ми се вижда някак ненадежна в сравнение с преди. Но като се реши проблема пак ми става сигурна. Благодарение на Брадвата се запознах и с много готини хора. За в бъдеще определено бих искал новото Браво или някой нов модел Ван на Фиат.
Коментар
-
еми тук си има доста сектанти. като смисъл в "сектант" влагам човек толкова харесващ колата си та чак хич и не забелязва колко недостатъци има и всъщност, че е доста по-лоша от другите й подобни. аз определено не съм такъв и много добре виждам, че има такива едни проблеми, за които човек дори не може да си помисли, че може да се случат и дори ладите ги нямат. общо взето мисля 1:1 като владим. купих си точно тази кола поради налагащите се обстоятелства, при други не бих я взел. разбира се има си и добри страни, например двигателите на фиат са доста сполучливи, частите са тънкана/нищо че честичко се купуват / фиат е хубава кола, но като нова, не е достатъчно издръжлива, за да се кара повече от 6-7 годиниLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
FIAT
Е чак сектанти не но привърженици ,ФЕНОВЕ любители да Макар че Дедото като ходим на събиранията В ЧЕТВЪРТЪК ми вика -Вие да не ходите в некоя секта. та толкова време стойте Ами като си в заведение с приятели -съмишленици не мога да стоя 30 минути .Нали сме на кръчма все пак.А че колите FIAT се развалят е вярно но то е вярно и за всички други марки коли БЕЗ изключение .
Коментар
-
Първо карах руска кола (всъщност руски ФИАТ )После френска - Ситроен BX - много си го харесвах.Сега италианска.Много често карам на брат ми Опела (затова и го сложих в подписа ми), защото брат ми е студент другаде и я разцъквам, да не клеяса ...Карам служебно Ауди А4, а от време на време и на шефа Мерцедеса...Изброих ги, за да знаете от какви коли имам директни и обективни впечатления.В скоро време мисля да придобия едно от следните:1.Алфа 1562.Ланча Капа3.Фиат Купе(Подреждането не е случайно)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар