Не съм наясно с този артикул, моля за съвет какво да гледам при избора.Какъв да е екрана, памет, подсветка /ако има такава екстра/, марка и въобще всичко, което е от значение за безметежно ползване. Естествено и цената не е без значение. Повече от 200лв. не ми се дават. Бе то и 100 не ми се дават, ама това е друг въпрос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на "Електронна книга"
Collapse
X
-
От моя скромен опит мога горещо да препоръчам Kindle! По-големия размер е страшен кеф за четене - чудесен екран, интуитивни контроли - струва си инвестицията! Сравнително евтини са на фона на останалите на пазара, а пък и Амазон имат страхотна политика при евентуална повреда на устройството. Аз лично скоро ще взимам втори, че с жена ми ще се избием вече кой по-напред да чете
-
Мен едно нещо ме дразни в Kindle - липсата на адекватен zoom за картинки. Сега чета книга в която има родословни дървета и не се вижда нищо. Което ме накара да отчета като грешка, че изобщо не обърнах внимание на други четци, но какво да се прави - маркетинг. Та не допускай и ти тази грешка, освен ако наистина не смяташ да пазаруваш от Амазон. Подсветката е без значение при четене на лампа.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Новия Kindle Paperwhite има вградена подсветка което прави четенето възможно на загасена лампа без да се дразни спящата половинка. Има и регулиране на силата. Мисля че вече има и Nook с подсветка но на киндъла била по добра и по-трудно си личало от къде идва светлината, демек по правилно разпредлена е по целия дисплей. Иначе допир съм имал само до стария киндъл 3 с многото бутони и до първия тъчскрийн (Не си заслучава). Много много бавно работеше тъча, колегата ми каза че пускали ъпдейти с които заработил малко по-бързо но не съм го пробвал след това.Мен ме притесняват PDFите че доста труфно се четат. Аз предимно такива чета и за това на PC. Бавно зуумване и непрекъснатото опресняване на екрана ме ядосва след определено време.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Аз лично имам Kindle 3/Kindle Keyboard от няколко години, и съм много доволен. Като гледах сайта на Амазон обаче май го няма вече...Иначе като съвет мога да дам: при всички случаи избягвай четците с TFT екран (като Kindle Fire), и гледай дали има възможност да се качват книги през USB. Мисля че новите Киндъли могат да четат само книги прехвърлени през сайта на Амазон, което затруднява качването на книги от пиратския залив Иначе подсведката (на практика е надсветка на тия екрани, ама както и да е) е интересна функция, но аз досега не знам някои да си я ползва покрай мен... май си се чете най-удобно на лампа.
Коментар
-
Също така: проблемите с четенето на pdf и на други неподдържани или неправилно поддържани формати от произволен четец в повечето случаи се отстраняват лесно на този сайт: http://www.online-convert.com/
Коментар
-
Според човек, който изглежда ама много в час тези неща ( аз не съм и все още не ползвам такъв дивайс) тези украинските четат всичко и били нещо като каймака на останалите технологии събрани в него.Освен това като хардуер били много изпипани.Съжалявам, просто споделям чуждо мнение.Определено изглеждаше убедително а и устройството определено ме впечатли.Ако изпаднат пари в някакво обозримо бъдеще аз лично ще се вслушам в препоръката му.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар