Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте :) Ще купувам Пунто 2000 година 1,2 16 V.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

diko661 написа:
    Колега скачай смело,то жена и кола са на кьсмет.Иначе няма да имаш грижи,количката е доста прилична и здрава.Зимата са по-апетитни ,но се тьрпи
    Прав си !

Коментар

lhristov написа:
      Tadeli написа:
      На бензин ще се кара
      Добре дошъл и от мен, колега Tadeli. Успех с покупката. Но в никакъв случай не бъди така категоричен в изказа си. Послушай колегите. По-скоро, вслушай се. Ако си достатъчно разумен, а вярвам, това е така, ще седнеш и ще разцъкаш варианти на газ и на бензин. Сам ще се убедиш след колко изминати километри газовата ще се изплати и ще си на + след това. Аз за себе си тая сметка съм я правил и карам на газ. LPG. А къмто поста на колегата M5kov за първоначалните разходи трябва да се добави: номера, регистрация, застраховка.Аз така се минах с едно Клио за дъщерята. Нов внос - дрън, дрън. Да и бях взел един Фиат от съфорумец на половината щеше да ми стъпи, ама, мозък. А и не подозирах за Форума тогава. Малшанс.НО, газовата на това Рено се изплати само за 3 месеца каране в София и едно ходене до морето миналото лято. Факт.
      Благодаря за гостоприемството ! Ами в началото ще е така , ще видим по нататък :D

Коментар

Working...
      X