Здравейте приятели и любители на тази марка ! Харесал съм си Фиат Пунто 2000 година 1,2 16 V - много запазено , всички екстри и смятам да я купувам :P От Бургас съм Ако всичко е наред ще съм горд собственик на тази марка и един от вас в форума ПоздравиРедактирано заглавие.Моля прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте :) Ще купувам Пунто 2000 година 1,2 16 V.
Collapse
X
-
Привет колега и добре дошъл.Като вече бивш собсвеник на такова пунто (2002г. 1.2 8V) да ти кажа нещо което ми прави впечатление. Огледалата са механични и според мен липсват и предните халогени.Отзивите ми за модела са страхотни, освен че алтернатора на тази кола е консуматив, който аз лично сменях на 3 години за около 200лв. всеки път.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Прибави към цената еко такса - 250 лв.Търсил ли си кола от човек, не от автокъща?Тези от къщите в голям процент искат куп ремонти, които обикновено се проявяват месец-два след покупката"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Да еко таксата е пари ама какво да се прави . От Бургас съм и колата е тук смисъл спестявам други разходи. Лично ще отида с човек , който разбира от автомобили , ще се покара колата и ще видим , дано всичко е наред.Пропуснах да добавя , че хората , от който ще я купя са сигурни , отиваме с човек , който ги познава
Коментар
-
Tadeli написа:Благодаря за коментарите . Наистина колата е много запазена , гледам и други обяви всички са така - смисъл отдолу с 2 черти и същите огледалаFIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
показаното пунто е доста далеч от всички екстри, най вероятно е SX или Elx никакъв шанс да е HLX, HGT или спортинг който са с всички екстри. мойто хлх има плюшен салон ел огледала, стъкла халогени, оргинален субуфер, и общо взето това е нищо по особенно и интересно, бравото ми което е най ниското оборудване, ги има същите ел. стъкла ел. огледала. халогенни, та дори и 4 еърбега, а пунтото ми е само с 1нHGT/Sprting само са с дълбокия салон, хгт-тата имат навигация, спортинга е с 6 скорости, виждал съм и хгт/спортинг без ел огледала.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар