Вижте в подписа на един от ауди клуб :"Като си търсех емблемка за Аудито при италянеца, пичовете започнаха да ровят в един кош с емблеми.Намериха ми емблемка стояла до такава на Алфа, отказах я. Беше омърсена!"просто нямам думи ...И аз се чудя - толкова ли е трудно вместо клавиша "4" да се натисне клавиша с "Ч"!? "Българин да се наричам първа радост е за мене"! Поздрави kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ауди клуб - как може ?
Collapse
X
-
К’во ти пука Килърчо. Тия лафове за емблемите са толкова стари, освен това са подходящи за всеки два вида марки коли. Аз го намирам за подходящо за устата на някой селски тарикат. Недей обръща внимание на такива простотии - емблеми на Фиати, на Фолксвагени сега и на Аудита маниVW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
Е не всички са такива там!А черни овце има навсякъде,за овчари и селяни няма да говоря.Продал на дядо си земята и взел някаква по-свестна колица абе колмпексарчета с цел да си вдигне самочувствието щото иначе е МИШКА и никой не го брои за нищо! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
kiler_4o написа:какво да ти кажа - копирах го, не съм го писал аз ... кажи го на он’я от ауди клуба там гъзарите хаха
Коментар
-
Ми говорите си ги тия работи, а сте същите... може не с Ауди, ама с VW и с другите немски... (казвам "сте" тъй като аз подобни неща не пиша!)...аз тия сектантски изказвания хич не ги обичам... и толкова не мога да разбера, по дяволите, много ли е сложно всеки да си гледа в неговата си "паничка"?За VW било мръсна дума "FIAT"... ми като им е толкова акъла - нека... ама ние сме същите! За нас немско щом е - е боклук... Е да, ама не е така!Никой не може да застава с жалкото си име (на фона на името на марката) пред големите компании и да приказва колко са скапани, тъй като и на малкия пръст дори на един от инженерите там не може да стъпи. Същото се отнася и за големи групи от хора!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов написа:kiler_4o написа:какво да ти кажа - копирах го, не съм го писал аз ... кажи го на он’я от ауди клуба там гъзарите хаха
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
Значи като гледам има все пак някакъв интерес към това, което съм написал от един нов колега относно начина за избиране на автомобил втора употреба с цел стигане до сделка или така казано да покупка. Като гледам човека ми е изпратил запитване чрез Лично Съобщение да му изпратя цялата тази статия, която не е никак малка и съм решил да му е пратя, но след като го направя тогава ще избера къде точно на кое място във Форума да е сложа тази тема за всички ВАС !!!!!!P.S. Между другото на този етап се отказвам окончателно от покупка на кола ФИАТ след като първо се отказах от чисто новото Сейченто и минах през Браво, Брава и Мареа се насочих към другите ИТАЛИАНКИ. След окончателното отказване от Фиата се насочих към Алфа Ромео и Ланчия, но и от Алфата се отказах засега. Последно след като помислих и размислих реших окончателно да избирам между Ланчия Дедра или Ланчия Каппа !!!!!!
Коментар
-
Mazgarev написа:Никой не може да застава с жалкото си име (на фона на името на марката) пред големите компании и да приказва колко са скапани, тъй като и на малкия пръст дори на един от инженерите там не може да стъпи. Същото се отнася и за големи групи от хора!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар