Здравейте,Казвам се Мартин и към момента работя върху дипломната си работа.Темата е одобрена преди пускане от Immortal (http://goo.gl/ZF4V54)Темата на дипломната не е директно свързана с форума,но ще съм Ви много благодарен, ако отделите 10/15 минути, за да попълните този въпросник: http://goo.gl/M5IHFЦелта на проучването е да се потърсят начини, чрез които подобни масови храни могат да бъдат променени и направени по-качествени/вкусни, по-здравословни, достъпни или удобни. -- Продукта, който е използван във въпросника е примерен. Важни са характеристиките, които ще може да оцените ---- Има и една награда! --- Въпросника е малко по-труден за попълване, но дава възможност за събиране на много по-полезна информация.- Благодаря ви предварително за положеното усилие (знам, че попълването на въпросници не е от най-любимите ви занимания (:- Наградата: Един от всички попълнили целия въпросник, ще СПЕЧЕЛИ ваучер на стойност 55 лв.(£25) за Amazon.co.uk и Javari.co.uk Ваучера ще бъде изпратен на електронната поща.- Линк към въпросника: http://goo.gl/M5IHFВашият принос ще помогне много.Благодаря Ви!(Това проучване не е спонсорирано от никой, не взимам комисионни, не са ме подкупили масоните или илюминатите, просто се опитвам да направя проучване свързано с начините, по които може да подобрим масовите нездравословни продукти, които ни заобикалят)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за въпросник за дипломна работа
Collapse
X
-
lhristov написа:Хиии, много досадна работа.Но я приключих, де.Отивам да обядвам. Но не замразена пица.Успех желая на колегата Мартин!
Коментар
-
Колега дано моите отговори да са ти полезни, имай предвид че съм чревоогодник и досега два пъти съм ял замразена пица и не съм очарован от нищо в нея.Предпочитам си приготвената вкъщи пица с доста мръвки сирена и сосове и изобщо не ме вълнува здравословното хранене, пона на този етап. Успех на защитата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Колега дано моите отговори да са ти полезни, имай предвид че съм чревоогодник и досега два пъти съм ял замразена пица и не съм очарован от нищо в нея.Предпочитам си приготвената вкъщи пица с доста мръвки сирена и сосове и изобщо не ме вълнува здравословното хранене, пона на този етап. Успех на защитата.
Коментар
-
Бате... психо теста който съм държал беше по лесен и малко объркващ от това :DОтивам да си купя кашкавал и луканка... ще си правя пица... доядеми се Макар че се старая да хапвам здравословно и да следа какво ям... понякога си трябва и да се отпуснеш и да пробваш нещо новоА... и не съм алергичен към нищо
--------------------
Коментар
-
И аз отделих време Така като гледам някоя фирма ще се облажи с безплатно подробно проучване за пиците си на гърба на колегата П.П. Така без да знаем като студенти и ние направихме безплатна маркетингова стратегия на една бутилираща компания за минерална вода и то никак не бедна Ама то така е - най-големите компании най-мразят да плащат Казвам го със сигурност, защото точно месец след това въпросната компания беше пуснала стъклени бутилки (беше първата в БГ, защото ние предложихме стъклените бутилки като вариант в разработката си) точно по местата, където бяхме предложили, точно със същите милилитри. При пластмасовите опаковки имаше същата поразителна точност спрямо предложения обем и таргет на предлагане от нас места. Предполагам, че асистента на професора тогава е получил възнаграждението, защото той ни възложи задачата.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:И аз отделих време Така като гледам някоя фирма ще се облажи с безплатно подробно проучване за пиците си на гърба на колегата П.П. Така без да знаем като студенти и ние направихме безплатна маркетингова стратегия на една бутилираща компания за минерална вода и то никак не бедна Ама то така е - най-големите компании най-мразят да плащат Казвам го със сигурност, защото точно месец след това въпросната компания беше пуснала стъклени бутилки (беше първата в БГ, защото ние предложихме стъклените бутилки като вариант в разработката си) точно по местата, където бяхме предложили, точно със същите милилитри. При пластмасовите опаковки имаше същата поразителна точност спрямо предложения обем и таргет на предлагане от нас места. Предполагам, че асистента на професора тогава е получил възнаграждението, защото той ни възложи задачата.
Коментар
-
Huku написа:Бате... психо теста който съм държал беше по лесен и малко объркващ от това :DОтивам да си купя кашкавал и луканка... ще си правя пица... доядеми се Макар че се старая да хапвам здравословно и да следа какво ям... понякога си трябва и да се отпуснеш и да пробваш нещо новоА... и не съм алергичен към нищо
Коментар
-
Ха ха, хубава анимация, колега M5kov. Кефи ме! Как й се метка езика...Чета, награди тук се раздавали?Всъщност, не това е най-важното. Нека колегата, пуснал темата да докладва до къде стигна. Има ли развитие?Да сме наясно поради какво сме се потили?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар