Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за въпросник за дипломна работа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за въпросник за дипломна работа

Здравейте,Казвам се Мартин и към момента работя върху дипломната си работа.Темата е одобрена преди пускане от Immortal (http://goo.gl/ZF4V54)Темата на дипломната не е директно свързана с форума,но ще съм Ви много благодарен, ако отделите 10/15 минути, за да попълните този въпросник: http://goo.gl/M5IHFЦелта на проучването е да се потърсят начини, чрез които подобни масови храни могат да бъдат променени и направени по-качествени/вкусни, по-здравословни, достъпни или удобни. -- Продукта, който е използван във въпросника е примерен. Важни са характеристиките, които ще може да оцените ---- Има и една награда! --- Въпросника е малко по-труден за попълване, но дава възможност за събиране на много по-полезна информация.- Благодаря ви предварително за положеното усилие (знам, че попълването на въпросници не е от най-любимите ви занимания (:- Наградата: Един от всички попълнили целия въпросник, ще СПЕЧЕЛИ ваучер на стойност 55 лв.(£25) за Amazon.co.uk и Javari.co.uk Ваучера ще бъде изпратен на електронната поща.- Линк към въпросника: http://goo.gl/M5IHFВашият принос ще помогне много.Благодаря Ви!(Това проучване не е спонсорирано от никой, не взимам комисионни, не са ме подкупили масоните или илюминатите, просто се опитвам да направя проучване свързано с начините, по които може да подобрим масовите нездравословни продукти, които ни заобикалят)

Успех в начинанието, колега

Коментар

maikule написа:
      Успех в начинанието, колега
      Мерси много!(:

Коментар

Хиии, много досадна работа.Но я приключих, де.Отивам да обядвам. Но не замразена пица.Успех желая на колегата Мартин!
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
          Хиии, много досадна работа.Но я приключих, де.Отивам да обядвам. Но не замразена пица.Успех желая на колегата Мартин!
          ) МерсиИначе, с риск да стане по-досаден/дълъг въпросника бях добавил още една част, но се надявам, че ще има полза от нея (:Пицата не е толкова важна. Характеристиките, които се избират са основното. А Пицата и замразеното състояние уж трябва да са просто добър пример за нездравословна хранаМерси много отново!!(:

Коментар

Колега дано моите отговори да са ти полезни, имай предвид че съм чревоогодник и досега два пъти съм ял замразена пица и не съм очарован от нищо в нея.Предпочитам си приготвената вкъщи пица с доста мръвки сирена и сосове и изобщо не ме вълнува здравословното хранене, пона на този етап. Успех на защитата.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Колега дано моите отговори да са ти полезни, имай предвид че съм чревоогодник и досега два пъти съм ял замразена пица и не съм очарован от нищо в нея.Предпочитам си приготвената вкъщи пица с доста мръвки сирена и сосове и изобщо не ме вълнува здравословното хранене, пона на този етап. Успех на защитата.
              Благодаря!Със сигурност ще са ми полезни (:Аз лично също никога не съм попадал на свястна замразена храна и много рядко на добра "бърза храна" и предпочитам сам да си ги приготвям повечето неща, но просто по време/след работа понякога от нямане на време се тъпча с някакви боклуци от супермаркет или на крак. В училищата също е пълно със странни кифли/пици и всякакви други тестени пр., които отиват замразени там. Аз поне вярвам, че има много какво да се променя/желае. Въпроса според мен от кои характеристики може да се почне, а и всеки си има различни приоритети/желанияМерси пак (:

Коментар

Бате... психо теста който съм държал беше по лесен и малко объркващ от това :DОтивам да си купя кашкавал и луканка... ще си правя пица... доядеми се Макар че се старая да хапвам здравословно и да следа какво ям... понякога си трябва и да се отпуснеш и да пробваш нещо новоА... и не съм алергичен към нищо

--------------------

Коментар

И аз отделих време Така като гледам някоя фирма ще се облажи с безплатно подробно проучване за пиците си на гърба на колегата П.П. Така без да знаем като студенти и ние направихме безплатна маркетингова стратегия на една бутилираща компания за минерална вода и то никак не бедна Ама то така е - най-големите компании най-мразят да плащат Казвам го със сигурност, защото точно месец след това въпросната компания беше пуснала стъклени бутилки (беше първата в БГ, защото ние предложихме стъклените бутилки като вариант в разработката си) точно по местата, където бяхме предложили, точно със същите милилитри. При пластмасовите опаковки имаше същата поразителна точност спрямо предложения обем и таргет на предлагане от нас места. Предполагам, че асистента на професора тогава е получил възнаграждението, защото той ни възложи задачата.
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                    И аз отделих време Така като гледам някоя фирма ще се облажи с безплатно подробно проучване за пиците си на гърба на колегата П.П. Така без да знаем като студенти и ние направихме безплатна маркетингова стратегия на една бутилираща компания за минерална вода и то никак не бедна Ама то така е - най-големите компании най-мразят да плащат Казвам го със сигурност, защото точно месец след това въпросната компания беше пуснала стъклени бутилки (беше първата в БГ, защото ние предложихме стъклените бутилки като вариант в разработката си) точно по местата, където бяхме предложили, точно със същите милилитри. При пластмасовите опаковки имаше същата поразителна точност спрямо предложения обем и таргет на предлагане от нас места. Предполагам, че асистента на професора тогава е получил възнаграждението, защото той ни възложи задачата.
                    Благодаря ти за времето, което си отделил!Те пиците са само примерни, но характеристиките, които се избират може да се приложат и за доста други храни (общо взето за по-нездравословничките)Иначе има доста нагли фирми наистина. Писаха ми по едно време от един сайт за пазаруване на хран. пр. И общо взето ми казаха, че очаквали презентация с приложени изводи. (понеже бях постнал на стената им във фейсбук, а те в същото време бяха дали на поста ми "hide" .. Та, нямам желание от това да се възползват такива типове.На мен ми помага един професор от датско. Не сме обсъждали много, точно как ще се публикуват данните, ако са полезни. Аз лично предпочитам да са достъпни за всички или пък да стигнат до фирма, която знам, че няма да направи някоя простотия с тях.

Коментар

Huku написа:
                      Бате... психо теста който съм държал беше по лесен и малко объркващ от това :DОтивам да си купя кашкавал и луканка... ще си правя пица... доядеми се Макар че се старая да хапвам здравословно и да следа какво ям... понякога си трябва и да се отпуснеш и да пробваш нещо новоА... и не съм алергичен към нищо
                      хах.. Сори за психо-тормоза Без отпускане и нови неща, няма как. Винаги може да се компенсира с малко движение после (:Благодаря ти!

Коментар

Благодаря на колегата Мартин за наградата!
                        Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                        Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Успех колега

Коментар

Попълних го, ама сега ме боли мозъка
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ха ха, хубава анимация, колега M5kov. Кефи ме! Как й се метка езика...Чета, награди тук се раздавали?Всъщност, не това е най-важното. Нека колегата, пуснал темата да докладва до къде стигна. Има ли развитие?Да сме наясно поради какво сме се потили?
                              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Working...
                              X