Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ-към компютърните спецове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бая си се омазал Някъде специално ли си ходил за тези буби, или си имаш развъдник ?Моят съвет е да не се пробваш сам да се лекуваш, че може да предозираш лекарството или да пиеш неподходящо такова. По снимките се вижда, че ползваш доста неподходящ софтуер. Например, кой Ви учи да ползвате глупавия Flex Type ??? Най-добрият вариант за теб е да отидеш до някоя фирма. Дай 20 лева да ти изчистят компютъра от гадости, и ще си щастлив.Друг вариант, е да позачистиш харда с помоща на гумичката наречена format.com Даже си мисля, че в случая ще е по-добре за теб.В краен случай, ми се обади, за да се видим, и да ти зачистим бубите В подписа ми има ICQ, Skype, MSN. Ще трябва да дойдеш на крака до офиса ми (Румънското посолство).
    Analog Man...

Коментар

Re: Помощ-към компютърните спецове

doofiat написа:
      p_kolev написа:
      snake написа:
      p_kolev написа:
      Не мисля, че трябва сам да се занимаваш с процесите на кърнъла. По-добрия вариант е да изключиш всичко дето се пуска в началото.За да направиш това, направи следното:Натисни START, след това RUN. В прозорчето дето ще ти излезе, напиши msconfig. Ще ти излезе прозорец със System Configuration Utility. От табовете избери Startup. В този таб, ще видиш всички процеси дето се пускат в началото. Аз лично смятам, че не трябва да оставиш нито един. Най-отдолу ще видиш бутони. Кликни на Disable All, рестартирай компютъра и сподели
      Леле-мале колега, как така нито един процес да не остави от STARTUP ? Нещо май си се объркал.
      Това даже не са процеси. Ако си направиш труда да забраниш всичко, компютърът ти ще си работи нормално и без грешки.Процес е всяко ехе или сом, което е пуснато със забележката, че е процес. За да стане такъв, трябва да се регистрира като процес. Дълга и широка. Повечето неща, дето го карам да ги спре, са абсолютно ненужни или вируси.
      Добре де, аз нямам такова забавяне, но да взема да ги изтрия тия от STARTUP, така ли?
      Миии, ако имаш желание... Аз лично не държа нищо в стар-апъ, освен един часовник, дето ми стои на десктопа. Повечето от тези неща са разни буфери за Acrobat reader, MS Office StartUp и други бози, дето уж правят живота по-лесен, ама така товарят компютъра, че зарежда в началото по 10 минути. За мен са безмислени. Друг е въпроса, ако искаш в system tray-а да ти е пълно с шарени иконки
      Analog Man...

Коментар

Working...
      X