Преди три месеца ми се строши скоростната кутия. Никой не успя да обясни, как и, защо се е случило, маслото в скоростите бе наред. Показвам ви единият вал на скоростите... без думи!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростна кутия от Италия... ето на, какво прилича!
Collapse
X
-
Нема страшно, то скоростните кутии са по 200лв, консуматив, така да се каже (за Браво 1.6, за другите не знам)И аз си купих Бравото със счупена скоростна кутия и си я смених след година и половина, даже продавам старата за резервни части.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Нема страшно, то скоростните кутии са по 200лв, консуматив, така да се каже (за Браво 1.6, за другите не знам)И аз си купих Бравото със счупена скоростна кутия и си я смених след година и половина, даже продавам старата за резервни части.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Дали има значение обаче това че колата ти е дизелова?В смисъл такъв - има голяма мощност на ниските обороти и дизеловите коли се карат на по-висока предавка спрямо бензиновите.Дали това по някакъв начин не се отразява на износването на елементите на скоростната кутия?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:Дали има значение обаче това че колата ти е дизелова?В смисъл такъв - има голяма мощност на ниските обороти и дизеловите коли се карат на по-висока предавка спрямо бензиновите.Дали това по някакъв начин не се отразява на износването на елементите на скоростната кутия?HONDA I-VTEC
Коментар
-
Re: Скоростна кутия от Италия... ето на, какво прилича!
Vladim написа:Преди три месеца ми се строши скоростната кутия. Никой не успя да обясни, как и, защо се е случило, маслото в скоростите бе наред. Показвам ви единият вал на скоростите... без думи!
Коментар
-
Re: Скоростна кутия от Италия... ето на, какво прилича!
hit-ko написа:...При теб е по-вероятна втората причина понеже се вижда нараняване на здравите зъби и язви по оста на лагеруване, и ако е така кутията е повишила шума си в последните си жизнени часове!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар