Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното полицейско бездействие или ".виновно е общест

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Извинявай, но на колегата ли е работа да пази обществения ред и имущество, или на онези 60000 лентяи???Щото тези изродчета могат да изкарат по един нож и... Всеки трябва да си върши работата. Нали щото им е много рискована работата, затова се пенсионират на 45 години и им изсипват 20 заплати и взимат максимална пенсия? Да взема да им върша работата, а? Иначе пък какви са мъже и налагат в гръб протестиращи и жени, равни нямат. И онези с палките, дето се крият по храстите и просят като циганки 10 лева и техния труд супер рисков, че и те се ползват с всички облаги на системата. Такава реформа е нужна в полиция, армия и администрация, че ако се направи в пари ще потъне държавата. Но това е друга тема.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Princo написа:
      Не че ги обичам полицаите,ама те в случая няма какво да направят.И лошото е,че не са виновни те,а самото законадателство.Така е написано,че ако тоя полицай удари чупещия 15 годишен келеш с палката,келеша може да го осъди,а служителят на реда автоматично остава без работа.Та като знаеш,че можеш да си загубиш хляба и аз да съм - така ще постъпя ...
      Не, колега. Не говоря за удари и побой - в тази ситуация и самите полицаи биха си навлекли доста неприятности. Нищо не им пречеше да се качат в трамвая и по едн апроверка за документи - който няма в районното и акт (или на родителите му). Арестуват един-двама за унищожаване на обществено имущество (или както е записано в закона) или за нарушаване на общественият ред и другите двама-трима, сами ще слезнат от въпросният трамвай...

Коментар

////Punto//// написа:
        Ей като почнете с тия данъци наистина. Колегата го каза. И те плащат данъци. Стига с тия изтъркани фрази. На мен ми се е случвало пак така 4 келеша си пътуваха в трамвая и крещяха. Не ми издържаха нервите и направих забележка. Не се трогнаха особено. Дори почнаха и мен да ме обиждат. На следващата спирка станах изхвърлих един с мощен шут в задника и останалите сами слезнаха. Тогава "гражданското общество" което си плаща данъци предпочете да се нахвърли словесно по мен. Нищо, че в продължение на 2 спирки ги слушаха и само пуфтяха. Това били деца. К’ви деца, т’ва са изруди !!! Както се казваше Ама защо полицаите не им били сложили белезници. Много ги разбирате тия работи. Според мен в посочената ситуация, е трябвало да има някой върху който колегата да си излее гнева. И понеже го е шубе да си насочи гнева по тези 15-16 годишни "мъже" е по-лесно да го насочи срещу полицаите на които им плащал заплатите и които знае, че нищо няма да му направят понеже си пазят хляба. Държавата е сбъркана хора. Не са виновни киртаците в униформа на ниско ниво. Виновни са тези на високо ниво. Те пък са обвързани с тези от Парламента. И докато седиме и си чешеме пръстите как плащаме данъци на тези куки пък видиш ли те не правели нищо ще е така. Стойте и си подкрепяйте протестите онлайн. Там сте сила !!!
        Колега, на протестите ходя редовно и много добре зная за какво протестирам. За едно нещо единствено се съгласявам в поста си - че държавата е сбъркана. Относно "киртаците" в униформа- виновни са, защото не си изпълняват СЛУЖЕБНИТЕ задължения. Извинявай, но аз като не си изпълнявам служените задължения следва наказание, след наказанието - уволнение. Направо оставам втрещен, на мнението ти, че прибирайки се от работа, облечен в костюм, трябва да се ритам и влизам в побой с петнадесет келеши в присъствието на 5 униформени лица от ОХРАНИТЕЛНА ПОЛИЦИЯ, които БИ ТРЯВБАЛО ДА СЛЕДЯТ СПАЗВАНЕТО НА ОБЕЩСТВЕНИЯТ РЕД... Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 . За какво да ми правят нещо на мен полицаите, по дяволите??? Защото съм си платил билета за транспорта или защото си плащам редовно данъците на държавата ( ОТКЪДЕТО ОТНОВО КАЗВАМ ИДВАТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ). Моя работа ли е да въвеждам ред и правораздаване в приствието на "ПСЕВДО ОРГАНИ НА РЕДА"? Нали си даваш сметка, че ако бях изхвърлил дори един от лумпените от трамвая ( попринцип нямам проблен да го направя), най-вероятно аз ще бда отведеният в районното да давам обяснения и показания, ЗАЩОТО НА ЛИЦАТА СЪС ЗНАЧКИТЕ ТАКА ИМ Е ПО-ЛЕСНО????!!!П.С. Относно шубето налагало ми се е неведнъж да се разбравям каквито и да било олигофрени - не си мисли, че съм от хората, които си мълчат и гледат всяка ситуация безучастно - не случайно влелнах в спор с Униформените., но какво ли да ти обяснявам...????

Коментар

Когато правителството иска всичко в държавата да е в ред, дава "зелена светлина" на министрите.Който е бил в други европейски страни, знае как се отнасят полицаите с подобни вандалстващи младежи. Особено в новите членки на ЕС, като Испания, Чехия, Унгария и т.н.Ако някой има познати тираджии в Испания, нека ги попита как извършват проверка полицаите в тази държана. Ако е бил на футболен мач в Барселона, нека каже какво е отношението към запалянковците, които вандалстват след излизането от стадиона. Само у нас демокрацията се разбира като СВОБОДИЯ, а прилагането на закона - като полицейщина!Рибата се вмирисва от главата и прост народ слаба държава - е казал народа!
          Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
          X