Извинявай, но на колегата ли е работа да пази обществения ред и имущество, или на онези 60000 лентяи???Щото тези изродчета могат да изкарат по един нож и... Всеки трябва да си върши работата. Нали щото им е много рискована работата, затова се пенсионират на 45 години и им изсипват 20 заплати и взимат максимална пенсия? Да взема да им върша работата, а? Иначе пък какви са мъже и налагат в гръб протестиращи и жени, равни нямат. И онези с палките, дето се крият по храстите и просят като циганки 10 лева и техния труд супер рисков, че и те се ползват с всички облаги на системата. Такава реформа е нужна в полиция, армия и администрация, че ако се направи в пари ще потъне държавата. Но това е друга тема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното полицейско бездействие или ".виновно е общест
Collapse
X
-
Princo написа:Не че ги обичам полицаите,ама те в случая няма какво да направят.И лошото е,че не са виновни те,а самото законадателство.Така е написано,че ако тоя полицай удари чупещия 15 годишен келеш с палката,келеша може да го осъди,а служителят на реда автоматично остава без работа.Та като знаеш,че можеш да си загубиш хляба и аз да съм - така ще постъпя ...
Коментар
-
////Punto//// написа:Ей като почнете с тия данъци наистина. Колегата го каза. И те плащат данъци. Стига с тия изтъркани фрази. На мен ми се е случвало пак така 4 келеша си пътуваха в трамвая и крещяха. Не ми издържаха нервите и направих забележка. Не се трогнаха особено. Дори почнаха и мен да ме обиждат. На следващата спирка станах изхвърлих един с мощен шут в задника и останалите сами слезнаха. Тогава "гражданското общество" което си плаща данъци предпочете да се нахвърли словесно по мен. Нищо, че в продължение на 2 спирки ги слушаха и само пуфтяха. Това били деца. К’ви деца, т’ва са изруди !!! Както се казваше Ама защо полицаите не им били сложили белезници. Много ги разбирате тия работи. Според мен в посочената ситуация, е трябвало да има някой върху който колегата да си излее гнева. И понеже го е шубе да си насочи гнева по тези 15-16 годишни "мъже" е по-лесно да го насочи срещу полицаите на които им плащал заплатите и които знае, че нищо няма да му направят понеже си пазят хляба. Държавата е сбъркана хора. Не са виновни киртаците в униформа на ниско ниво. Виновни са тези на високо ниво. Те пък са обвързани с тези от Парламента. И докато седиме и си чешеме пръстите как плащаме данъци на тези куки пък видиш ли те не правели нищо ще е така. Стойте и си подкрепяйте протестите онлайн. Там сте сила !!!
Коментар
-
Когато правителството иска всичко в държавата да е в ред, дава "зелена светлина" на министрите.Който е бил в други европейски страни, знае как се отнасят полицаите с подобни вандалстващи младежи. Особено в новите членки на ЕС, като Испания, Чехия, Унгария и т.н.Ако някой има познати тираджии в Испания, нека ги попита как извършват проверка полицаите в тази държана. Ако е бил на футболен мач в Барселона, нека каже какво е отношението към запалянковците, които вандалстват след излизането от стадиона. Само у нас демокрацията се разбира като СВОБОДИЯ, а прилагането на закона - като полицейщина!Рибата се вмирисва от главата и прост народ слаба държава - е казал народа!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар