Здравейте. Да се оплача на какво станах свидетел днес, за мое огромно съжаление. След работа ( пътувам обикновено с трамвай 5 в София - за хората, които не са запознати е основно превозно средство за много хора, живеещи в западните квартали и работещи в центъра, като съвсем наскоро подмениха всички мотриси с чисто нови), се качвам в трамвая. За мой ужас, в задната част имаше някаква агитка от т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното полицейско бездействие или ".виновно е общест
Collapse
X
-
Bane
Колега и да се възмущаваш и да не се възмущаваш, т’ва е положението, като гласувате за едни и същи пионки - така и ще си остане.Не са виновни нито полицаите, нито хлапетата. Първо е виновен целия народ, че избира такива управници, след това всички знаем какво се получава по веригата.
Коментар
-
52000 (последно бяха толкова)униформени служители на безредието. Нормално, те не са там за да работят и служат на обществото, което им плаща. Те са там заради огромните привилегии, домъкнати от една умряла система. Паразити, но има и една малка част, на която правя дълбок поклон. Иначе с този сигнал, ще има "строго мъмрене" пред строя, местене от единият крачол в другия. Тая пасмина трябва да се пусне да прекопват градинките и да броят пчелите, за да им дойде малкото ум в главата, та да разберат, че може да си го държиш и с лявата ръка :D
Коментар
-
Уффф, не може ли поне веднъж без политика и т.н. Сега по темата, ако това беше във всяка западна страна или пък САЩ, просто всички тези лумпени вече щяха да бъдат осъдени поне на обществено полезен труд, а някои от тях щяха и да намажат черните писалки ....За мен правилното поведение на полицаите е бой с палките където сварят свалят ги от превозното средство и поне за 24 часа в ареста и после по бързото производство присъда поне за хулиганство!
Коментар
-
slonikon написа:добре си направил, че си звъннал на 112 колега!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ее все в заплатите на държавните служители гледате... Не забравяйте че и те плащат данъци.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Не че ги обичам полицаите,ама те в случая няма какво да направят.И лошото е,че не са виновни те,а самото законадателство.Така е написано,че ако тоя полицай удари чупещия 15 годишен келеш с палката,келеша може да го осъди,а служителят на реда автоматично остава без работа.Та като знаеш,че можеш да си загубиш хляба и аз да съм - така ще постъпя ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
По-скоро полицаите са получили инструкции за такова поведение.В Испания например щяха и бой да ядат, и глоби да отнесат родителите на непълнолетните и 24 часа да търкат пейките в районното.От всичките 52000 полицаи, най-много 2 000 да са чели Закона за МВР, а от тези 2 000 най-много 200 да са чели Наказателния кодекс. И в двете четива има поне 10 - 15 члена, по които могат да бъдат подведени под отговорност такива идиотчета, а за задържане поводи колкото щеш. От тази възраст ако не получават респект от полицаите, какво остава като пораснат.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
infineon написа:Ее все в заплатите на държавните служители гледате... Не забравяйте че и те плащат данъци.
Коментар
-
Ей като почнете с тия данъци наистина. Колегата го каза. И те плащат данъци. Стига с тия изтъркани фрази. На мен ми се е случвало пак така 4 келеша си пътуваха в трамвая и крещяха. Не ми издържаха нервите и направих забележка. Не се трогнаха особено. Дори почнаха и мен да ме обиждат. На следващата спирка станах изхвърлих един с мощен шут в задника и останалите сами слезнаха. Тогава "гражданското общество" което си плаща данъци предпочете да се нахвърли словесно по мен. Нищо, че в продължение на 2 спирки ги слушаха и само пуфтяха. Това били деца. К’ви деца, т’ва са изруди !!! Както се казваше Ама защо полицаите не им били сложили белезници. Много ги разбирате тия работи. Според мен в посочената ситуация, е трябвало да има някой върху който колегата да си излее гнева. И понеже го е шубе да си насочи гнева по тези 15-16 годишни "мъже" е по-лесно да го насочи срещу полицаите на които им плащал заплатите и които знае, че нищо няма да му направят понеже си пазят хляба. Държавата е сбъркана хора. Не са виновни киртаците в униформа на ниско ниво. Виновни са тези на високо ниво. Те пък са обвързани с тези от Парламента. И докато седиме и си чешеме пръстите как плащаме данъци на тези куки пък видиш ли те не правели нищо ще е така. Стойте и си подкрепяйте протестите онлайн. Там сте сила !!!
Коментар
-
Чакай сега, ти работиш ли? За какво ти се плаща, на мен ми плащат като си върша работата. Онзи униформеният, като е облякъл тая униформа, знае че облича и определени задължения, в това число да се справя с такива келеши. Това му е работата, затова му се плаща. Като не я върши, защо обижда останалите си колеги с нежеланието и неумението да я върши? Колегата ли трябваше да им покаже какъв е закона, и чие е лицето му на улицата, в градският транспорт? Верно е сбъркана тая държава, плащат ти за да си правиш топчета сополи. После що има такъв наплив към тези служби ...п.п. на протести съм за 4-ти път от 89-та насам, ти на колко си бил?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар