Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното полицейско бездействие или ".виновно е общест

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поредното полицейско бездействие или ".виновно е общест

Здравейте. Да се оплача на какво станах свидетел днес, за мое огромно съжаление. След работа ( пътувам обикновено с трамвай 5 в София - за хората, които не са запознати е основно превозно средство за много хора, живеещи в западните квартали и работещи в центъра, като съвсем наскоро подмениха всички мотриси с чисто нови), се качвам в трамвая. За мой ужас, в задната част имаше някаква агитка от т.н.

За съжаление, нищо ново. Не понасям, и едните, и другите, но в случая подкрепям скандиранията на ултрасите по адрес на полицаите относно сексуалната им ориентация.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

добре си направил, че си звъннал на 112 колега!
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
        Надявам се да има якакъв резултат, наистина.

Коментар

Колега и да се възмущаваш и да не се възмущаваш, т’ва е положението, като гласувате за едни и същи пионки - така и ще си остане.Не са виновни нито полицаите, нито хлапетата. Първо е виновен целия народ, че избира такива управници, след това всички знаем какво се получава по веригата.

Коментар

52000 (последно бяха толкова)униформени служители на безредието. Нормално, те не са там за да работят и служат на обществото, което им плаща. Те са там заради огромните привилегии, домъкнати от една умряла система. Паразити, но има и една малка част, на която правя дълбок поклон. Иначе с този сигнал, ще има "строго мъмрене" пред строя, местене от единият крачол в другия. Тая пасмина трябва да се пусне да прекопват градинките и да броят пчелите, за да им дойде малкото ум в главата, та да разберат, че може да си го държиш и с лявата ръка :D

Коментар

Уффф, не може ли поне веднъж без политика и т.н. Сега по темата, ако това беше във всяка западна страна или пък САЩ, просто всички тези лумпени вече щяха да бъдат осъдени поне на обществено полезен труд, а някои от тях щяха и да намажат черните писалки ....За мен правилното поведение на полицаите е бой с палките където сварят свалят ги от превозното средство и поне за 24 часа в ареста и после по бързото производство присъда поне за хулиганство!

Коментар

slonikon написа:
                Бях свидетел на подобно нещо преди 3-4 месеца и звъннах веднага на 112 .... реакцията беше почти светкавична. Просто е трябвало да звъннеш веднага. Тогава и на записан сигнал и при условие , че има куки просто няма как да не реагират.
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Ее все в заплатите на държавните служители гледате... Не забравяйте че и те плащат данъци.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Не че ги обичам полицаите,ама те в случая няма какво да направят.И лошото е,че не са виновни те,а самото законадателство.Така е написано,че ако тоя полицай удари чупещия 15 годишен келеш с палката,келеша може да го осъди,а служителят на реда автоматично остава без работа.Та като знаеш,че можеш да си загубиш хляба и аз да съм - така ще постъпя ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Aма може да му сложи белезници
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

По-скоро полицаите са получили инструкции за такова поведение.В Испания например щяха и бой да ядат, и глоби да отнесат родителите на непълнолетните и 24 часа да търкат пейките в районното.От всичките 52000 полицаи, най-много 2 000 да са чели Закона за МВР, а от тези 2 000 най-много 200 да са чели Наказателния кодекс. И в двете четива има поне 10 - 15 члена, по които могат да бъдат подведени под отговорност такива идиотчета, а за задържане поводи колкото щеш. От тази възраст ако не получават респект от полицаите, какво остава като пораснат.
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

infineon написа:
                          Ее все в заплатите на държавните служители гледате... Не забравяйте че и те плащат данъци.
                          Кои точно? Тези дето им прибират от "заплатата" ли? И понеже сме в автофорум, аз лично не познавам полицай, който да има и гражданска отговорност и преглед, а познавам доста. Преди време и аз ги защитавах, сега не. 52000 полицай на по-малко от 7 милиона човека. Сметни по колко полицай се падат на човек, след това намери статистика, къде се намираме ние спрямо ВСИЧКИ останали страни по света. Знам, че можеш. Тезата, че щял да си загуби работата, като си вършел работата не върви. Аз не съм го карал да става прост полицай. Прост е защото не е реагирал, а не е, защото не е знаел как. Какво да го защитавам. Тая професия изначало не е за всеки. Всички мой бивши съученици, който едвам минаваха през класовете, станаха или полицай или мутри. Що така? Мен ми писна, да съм толерантен вече. Като не можеш да си вършиш работата, напусни, ако ли не напуснеш, ще те сърби гъза денонощно.п.п. На мен веднъж ми се случи, да не си свърша работата. Резулатата беше директно предупреждение за уволнение, без - ама защо, как и т.н., и така трябва.

Коментар

Ей като почнете с тия данъци наистина. Колегата го каза. И те плащат данъци. Стига с тия изтъркани фрази. На мен ми се е случвало пак така 4 келеша си пътуваха в трамвая и крещяха. Не ми издържаха нервите и направих забележка. Не се трогнаха особено. Дори почнаха и мен да ме обиждат. На следващата спирка станах изхвърлих един с мощен шут в задника и останалите сами слезнаха. Тогава "гражданското общество" което си плаща данъци предпочете да се нахвърли словесно по мен. Нищо, че в продължение на 2 спирки ги слушаха и само пуфтяха. Това били деца. К’ви деца, т’ва са изруди !!! Както се казваше Ама защо полицаите не им били сложили белезници. Много ги разбирате тия работи. Според мен в посочената ситуация, е трябвало да има някой върху който колегата да си излее гнева. И понеже го е шубе да си насочи гнева по тези 15-16 годишни "мъже" е по-лесно да го насочи срещу полицаите на които им плащал заплатите и които знае, че нищо няма да му направят понеже си пазят хляба. Държавата е сбъркана хора. Не са виновни киртаците в униформа на ниско ниво. Виновни са тези на високо ниво. Те пък са обвързани с тези от Парламента. И докато седиме и си чешеме пръстите как плащаме данъци на тези куки пък видиш ли те не правели нищо ще е така. Стойте и си подкрепяйте протестите онлайн. Там сте сила !!!

Коментар

Чакай сега, ти работиш ли? За какво ти се плаща, на мен ми плащат като си върша работата. Онзи униформеният, като е облякъл тая униформа, знае че облича и определени задължения, в това число да се справя с такива келеши. Това му е работата, затова му се плаща. Като не я върши, защо обижда останалите си колеги с нежеланието и неумението да я върши? Колегата ли трябваше да им покаже какъв е закона, и чие е лицето му на улицата, в градският транспорт? Верно е сбъркана тая държава, плащат ти за да си правиш топчета сополи. После що има такъв наплив към тези служби ...п.п. на протести съм за 4-ти път от 89-та насам, ти на колко си бил?

Коментар

Working...
                              X