Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дръзка кражба !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей незнаех за тази система.Обаче за съжаление е такова положиението:Blade IIIRegistered: June 12, 2013Location unavailableLast used August 13, 2013Явно добре знаят че не трябва да го включват. Сигурно ще го държат 2-3 месеца така ако не са го пласирали вече в някоя заложна къща...
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Проверявай, ако го включат дори и с друга сим карта, без да го форматират ще ти каже.Иначе в Полицията и те си действат заедно с мобилния оператор.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И на мен ми пише Location unavailable, a телефонът ми е включен, с включен мобилен нет и GPS. Иначе веднага почва да звъни.През Samsungdive ме намира веднага. Както и да е, според мен подай жалба.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

emzo написа:
          Проверявай, ако го включат дори и с друга сим карта, без да го форматират ще ти каже.Иначе в Полицията и те си действат заедно с мобилния оператор.
          Да това е хубаво че е независимо от СИМ-а. Ще дейсвам по тая схема.
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Тц, тва в гугъл работи с интернета. През сим-а няма как да те засече.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Mupo написа:
              Това не е вярно. Може да си го ресетват колкото душа им иска. Телефона се намира по-доста по стара технология от смешните гпс предаватели, с които са оборудвани телефоните. Ако решат в рамките на един ден, ще го открият, стига само да е пускан телефона със сим вътре. Нищо повече не е необходимо.
              е то много ясно че ако си сложат каквато и да е сим вътре и го включат ще го намерят куките :D аз му казах да си инсталне някой от тея софтуери и ако не са го ресетнали може да има късмет да види къде е .Отива с няколко човека и стават на кълбета Иначе ако го ресетнат,или сменят имея,или го разглобят за части довиждане затова е най-добре да се деиства бързо ,още днес даже !Пак казвам всичко зависи от това кой го е откраднал и на кой го е продал после

Коментар

На Вили и намериха телефона след повече от година и половина. Вервайте на Полюцията!

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                  dikanio написа:
                  emzo написа:
                  Веднага с документите в Полицията и телефона ще го намерят
                  Няма да слагам емотикон, защото на колегата не му е смешно, въпреки че това си е за мистър грийн. Полицията нищо няма да направи, ако някой иска може да се обзаложим, че полицията няма да намери телефона. Даже ще ти се накарат, че ги разкарваш и им създаваш работа, и ще те изкарат едва ли не, че сам си си виновен. Само ще пишеш и обясняваш, ще ти загубят времето и ще ти опънат нервите още повече.
                  Разградската полиция намира телефони .Пазарджишката явно е по-особена .
                  Моите негативни впечатления са най-вече от софийската, но едва ли има значение града - едни и същи безхаберници са навсякъде.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Възможно най-бързо подай жалба в полицията, че вече сигурно е по заложните къщи!
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Да вярно с телефон е малко по-друго, отколкото с лаптоп примерно, но не храня надежди че ще го намерят.Ще го обявя за откраднат, колкото да не е наша отговорността ако се извърши друго престъпление с него. Аз вече си намерих същия за 150 - 160 лв нов. Едва ли от мтел ще ми предложат по-добра оферта, но да видиме...

Коментар

xctr написа:
                        Да вярно с телефон е малко по-друго, отколкото с лаптоп примерно, но не храня надежди че ще го намерят.Ще го обявя за откраднат, колкото да не е наша отговорността ако се извърши друго престъпление с него. Аз вече си намерих същия за 150 - 160 лв нов. Едва ли от мтел ще ми предложат по-добра оферта, но да видиме...
                        Я огледай, да не се окаже твоето телефонче!
                        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

О поразтърсих се аз, но всички обяви които видях бяха с по-предна дата..

Коментар

ogi28b написа:
                            На Вили и намериха телефона след повече от година и половина. Вервайте на Полюцията!
                            Родната полиция забавя, но не забравя! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Сериозно, обявявай го за откраднат - нищо не ти пречи.
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                              ogi28b написа:
                              Родната полиция забавя, но не забравя! Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Сериозно, обявявай го за откраднат - нищо не ти пречи.
                              Освен, че го намериха този които го открадна си полежа 5 или 6 месеца в затвора

Коментар

Working...
                              X