Колеги, някой може ли да сподели текста на декларацията за пътуване на деца в чужбина, придружени само от единия родител, т.е. тая която трябва да бъде подадена и нотариално заверена от непътуващия родител. От нотариалните кантори ми искат 30 кинта на дете, за да ми я изготвят, а точно за тоя случай не намерих нищо в нета. чак не ми се вярва, ама цяла сутрин търся.Ще ми се някой ако я има заверена да я сканира, като забели/изтрие там чувствителната информация, но да съм сигурен в текста, че за предната кола така ме изкъпаха в нотариата - заради 2 думи да я пишат наново.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Декларация за пътуване на деца в чужбина
Collapse
X
-
Re: Декларация за пътуване на деца в чужбина
slonikon написа:Колеги, някой може ли да сподели текста на декларацията за пътуване на деца в чужбина, придружени само от единия родител, т.е. тая която трябва да бъде подадена и нотариално заверена от непътуващия родител. От нотариалните кантори ми искат 30 кинта на дете, за да ми я изготвят, а точно за тоя случай не намерих нищо в нета. чак не ми се вярва, ама цяла сутрин търся.Ще ми се някой ако я има заверена да я сканира, като забели/изтрие там чувствителната информация, но да съм сигурен в текста, че за предната кола така ме изкъпаха в нотариата - заради 2 думи да я пишат наново.
-
Благодаря, колега, в тия се ориентирах. После звъннах в агенцията и ми казаха - пълномощно. После звъннах на позната - каза пълномощно, но не го пази. После звъннах в нотариална кантора, казаха - трябва там едно пълномощно/декларация, ако нямате готова - 30 кинта на дете. Та търся нещо проверено, че работи.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Благодаря, колега, в тия се ориентирах. После звъннах в агенцията и ми казаха - пълномощно. После звъннах на позната - каза пълномощно, но не го пази. После звъннах в нотариална кантора, казаха - трябва там едно пълномощно/декларация, ако нямате готова - 30 кинта на дете. Та търся нещо проверено, че работи.
Коментар
-
като най-подходяща аз взех тази http://www.nsgp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...klaracia.docи изтрих "ние"едит: ок, ще я допиша.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:като най подходяща аз взех тази http://www.nsgp.mvr.bg/NR/rdonlyres/...klaracia.docи изтрих "ние"
Коментар
-
Re: Декларация за пътуване на деца в чужбина
slonikon написа:Колеги, някой може ли да сподели текста на декларацията за пътуване на деца в чужбина, придружени само от единия родител, т.е. тая която трябва да бъде подадена и нотариално заверена от непътуващия родител. От нотариалните кантори ми искат 30 кинта на дете, за да ми я изготвят, а точно за тоя случай не намерих нищо в нета. чак не ми се вярва, ама цяла сутрин търся.Ще ми се някой ако я има заверена да я сканира, като забели/изтрие там чувствителната информация, но да съм сигурен в текста, че за предната кола така ме изкъпаха в нотариата - заради 2 думи да я пишат наново.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
тъй, намерих ето това: http://www.peter.and.bilyana.net/201...ditel/като се върнем, живот и здраве, ще пиша дали е свършило работа, ако не забравя!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар