Едната фирма е Стантек, да Чичо ми е собственика й ... мога да му звънна да го питам ... мисля, че ще се намери, понеже имат някои повредени монитори там ... (02) 926 69 69, там попитай... Мога да те свържа директно със сервиза ако се интересуваш ... А кабела могат да ти го пратят по куриерска фирма примерно ...П.П. Тази фирма е причината, поради която бях около 2 месеца в София и тя е и фактора, поради който се запознах с много приятни хора от форума (от София) ... Благодаря на Logan, че ме взе чак от Студ. Град и на Fire_999, че ме разкара из почти целия град ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ имам проблем с монитора
Collapse
X
-
Ивайло Стефанов Попов
phoenix написа:Ивайло Стефанов Попов написа:phoenix написа:еми щом е 5лв. да те помоля да ми вземеш един .......ама единия край трябва да както го виждаш на снимката......единия конектор е с 6 а другия 7, самотното е за маса......от другата страна си е нормален за към всички видеокарти, ако ти трябва адреса ми ще ти го дам.......п.с.само да кажа че такива дето са от двете страни като за видеокарта или разни удължители и тука има, но това е доста по специфично и е само за самсунг, на другите монитори е по друг начин
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар