здравейте колеги, днес ми се слуцхи една гадна работа на монитора......като се размурда там кудето се закача към видео картата се е прекуснал кабела, някак си и свети всички цветове ама само по един, ако докосна кабела всичкосе променя дори от време на време изчзва...та според мен и сержиза трябва да се смени кабела.....и понеже не мога да чакам, вече го отворих и откачих кабела, оказа се вътре на две букси дотук добре лесно ще мога да го сменя ама......от къде да намеря нов кабел.....това е ввъпрос номер 1, и ако някой има повреден или неработещ монитор САМСУНГ S550 или друг само да е Самсунг, да каже дали е готов да се раздели с кабела и на каква цена.става дума за кабела с многото жици, не за кабела на захранването на монитораМного ще се радвам ако някой може да помогне че съм с монитор назаем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ имам проблем с монитора
Collapse
X
-
Помощ имам проблем с монитора
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Ивайло Стефанов Попов
Не мога да разбера колега какво точно си направил с този кабел на монитора и, защо се е налагало да го откачаш и отваряш понеже не ти се разбира много от написаното, но щом става въпрос за кабел с много жици, а не този, който ти е за захранването на монитора тогава няма никакво значение каква марка ти е монитора Самсунг ли е или някакъв друг просто отиваш в един магазин за компютърни аскесоари и си купуваш свързващ кабел за монитор с компютър и това е.
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
еми щом е 5лв. да те помоля да ми вземеш един .......ама единия край трябва да както го виждаш на снимката......единия конектор е с 6 а другия 7, самотното е за маса......от другата страна си е нормален за към всички видеокарти, ако ти трябва адреса ми ще ти го дам.......п.с.само да кажа че такива дето са от двете страни като за видеокарта или разни удължители и тука има, но това е доста по специфично и е само за самсунг, на другите монитори е по друг начинСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
phoenix написа:еми щом е 5лв. да те помоля да ми вземеш един .......ама единия край трябва да както го виждаш на снимката......единия конектор е с 6 а другия 7, самотното е за маса......от другата страна си е нормален за към всички видеокарти, ако ти трябва адреса ми ще ти го дам.......п.с.само да кажа че такива дето са от двете страни като за видеокарта или разни удължители и тука има, но това е доста по специфично и е само за самсунг, на другите монитори е по друг начин
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов написа:phoenix написа:еми щом е 5лв. да те помоля да ми вземеш един .......ама единия край трябва да както го виждаш на снимката......единия конектор е с 6 а другия 7, самотното е за маса......от другата страна си е нормален за към всички видеокарти, ако ти трябва адреса ми ще ти го дам.......п.с.само да кажа че такива дето са от двете страни като за видеокарта или разни удължители и тука има, но това е доста по специфично и е само за самсунг, на другите монитори е по друг начинСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
slav написа:Такива кабели май имат във D&G, до стадион Тича, ако там нямат, което ме съмнява, може да провериш и в Технопарк, на улица Солун, под Македонския ДомСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
други идеи ?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Според мен - по сервизите ще се намери кабел, евентуално може да си взмеш един монитор-компютър от техномаркет и да си го резнеш, малко припояване... или само букса, има едни сиви, които ще станат за твоя кабел, стига да се намерят. В София се намират, примерно в Конрад.Третата възможност е от официалния вносител, който според чичко гугъл е КК електроникс, което е техномаркет, питай ги къде им е сервиза.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
утре отивам да ги проверя тези сето са официален представител от техномаркет за варна, а тези "лиана, стантек" никога не съм ги чувал, ама ще видя дали има в нета нещо за тях. Мерси още веднъж коеги, дано утре да успея, днес ударих на камък.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар