Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ имам проблем с монитора

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ имам проблем с монитора

здравейте колеги, днес ми се слуцхи една гадна работа на монитора......като се размурда там кудето се закача към видео картата се е прекуснал кабела, някак си и свети всички цветове ама само по един, ако докосна кабела всичкосе променя дори от време на време изчзва...та според мен и сержиза трябва да се смени кабела.....и понеже не мога да чакам, вече го отворих и откачих кабела, оказа се вътре на две букси дотук добре лесно ще мога да го сменя ама......от къде да намеря нов кабел.....това е ввъпрос номер 1, и ако някой има повреден или неработещ монитор САМСУНГ S550 или друг само да е Самсунг, да каже дали е готов да се раздели с кабела и на каква цена.става дума за кабела с многото жици, не за кабела на захранването на монитораМного ще се радвам ако някой може да помогне че съм с монитор назаем
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Не мога да разбера колега какво точно си направил с този кабел на монитора и, защо се е налагало да го откачаш и отваряш понеже не ти се разбира много от написаното, но щом става въпрос за кабел с много жици, а не този, който ти е за захранването на монитора тогава няма никакво значение каква марка ти е монитора Самсунг ли е или някакъв друг просто отиваш в един магазин за компютърни аскесоари и си купуваш свързващ кабел за монитор с компютър и това е.

Коментар

...

Коментар

ето и снимка на гадния кабел
        Прикачени файлове
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

5лв струва тоя кабел във всички магазини за компютри....на раковска има поне 10 такива магазина

Коментар

еми щом е 5лв. да те помоля да ми вземеш един .......ама единия край трябва да както го виждаш на снимката......единия конектор е с 6 а другия 7, самотното е за маса......от другата страна си е нормален за към всички видеокарти, ако ти трябва адреса ми ще ти го дам.......п.с.само да кажа че такива дето са от двете страни като за видеокарта или разни удължители и тука има, но това е доста по специфично и е само за самсунг, на другите монитори е по друг начин
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
              еми щом е 5лв. да те помоля да ми вземеш един .......ама единия край трябва да както го виждаш на снимката......единия конектор е с 6 а другия 7, самотното е за маса......от другата страна си е нормален за към всички видеокарти, ако ти трябва адреса ми ще ти го дам.......п.с.само да кажа че такива дето са от двете страни като за видеокарта или разни удължители и тука има, но това е доста по специфично и е само за самсунг, на другите монитори е по друг начин
              А ВЕ къв си ти ВЕ ти си гати и наглия ВЕ ти сакат ли си ВЕ или ръцете ти са ти в ..... та ще караш хората да ходят да ти купуват и даже и адреса да им даваш та да ти го носят у вас на крака !!!!!! Малко ти модерирах мнението - моля те по леко с цинизмите! Колегате не е от София!zgabrovski

Коментар

Такива кабели май имат във D&G, до стадион Тича, ако там нямат, което ме съмнява, може да провериш и в Технопарк, на улица Солун, под Македонския Дом

Коментар

Ивайло Стефанов Попов написа:
                  phoenix написа:
                  А ВЕ къв си ти ВЕ ти си гати и наглия ВЕ ти сакат ли си ВЕ или ръцете ти са ти в ГАЗЪ та ще караш хората да ходят да ти купуват и даже и адреса да им даваш та да ти го носят у вас на крака !!!!!!
                  уау....бре...........ма ти си бил много лесно запалим....незнам дали изобщо си направи труда да погледнеш ама човека е от софия, а аз съм от варна....ако някой ме помоли да му купя нещо бих го направил. къф ти е проблема на теб незнам....все пак затова се събираме тука нали за да си помагаме......и освен това не забелязах кога те обидих и ти казах къде са ми завряни ръцете..... и понеже не ми се вдигат нервите с такива като теб мога само да ти пожелая всичко най евентуално.....и смятам случая за приключен
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

slav написа:
                    Такива кабели май имат във D&G, до стадион Тича, ако там нямат, което ме съмнява, може да провериш и в Технопарк, на улица Солун, под Македонския Дом
                    дано да има повече като теб, много съм ти благодарен, утре ще ги проверя, мерси пак, бирата от мен
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

други идеи ?
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

защо не си поръчаш от някоя фирма, при положение, че не намираш във варна? пробвай в лиана, стантек/мисля, че така се казваха/ и въобще потърси из нета такива фирми, звънни 2 телефона и да ти го изпратят
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Според мен - по сервизите ще се намери кабел, евентуално може да си взмеш един монитор-компютър от техномаркет и да си го резнеш, малко припояване... или само букса, има едни сиви, които ще станат за твоя кабел, стига да се намерят. В София се намират, примерно в Конрад.Третата възможност е от официалния вносител, който според чичко гугъл е КК електроникс, което е техномаркет, питай ги къде им е сервиза.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

утре отивам да ги проверя тези сето са официален представител от техномаркет за варна, а тези "лиана, стантек" никога не съм ги чувал, ама ще видя дали има в нета нещо за тях. Мерси още веднъж коеги, дано утре да успея, днес ударих на камък.....
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

в лиана бях днес казаха че нямат хахахаха да съм минал друг път...

Коментар

Working...
                              X