Колеги трябва ми кръгла дебела ламарина (около 3мм) с диаметър 53 см.Идеята е откъдето я купя и да ми я срежат. Ако е възможно де. Ако пък няма вариант за рязане, който знае да казва място, където мога да я намеря, а пък с рязането ще се оправя сам Благодаря на отзовалите се !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дебела ламарина - откъде ?
Collapse
X
-
кола
Що не остана ли в Перник вече ламарина Някъде по цеховете където е обработват http://milanovisin.com/contacts.phpиначе на Суходол локалното има един където прави врати може да ти отреже
Коментар
-
Нямам път към Перник. Много рядко ходя вече Сега ще ги преслушам посочените места. Аз и на други писах, които ми "изплю" чичко Гошко.Да видим кой ще превари== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Провери тук www.bgsteel.bg/FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
S_BANKOV написа:Интер метал или Прециз интер Абе що си мисля че у форума имам железар, г-н Георгиев къде се е покрил?
Коментар
-
Въпроса е в това, че аз не ям месо.Практически скарата ще се ползва за печене на зеленчуци (чушки, патладжани), хляб, гъби и други подобни продукти.В този ред на мисли скара не ми върши толкова добра работа колкото ламарина.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Абе човек, що не казваш за какво ти е ламарината?Най-елементарно - сваляш първият възможен пътен знак и си ти!Но, от мен да знаеш, най-хубаво става върху знак "Забранено спирането" или "паркирането". Важно е да бъде забранителен знак. Иначе не става! :DСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Абе човек, що не казваш за какво ти е ламарината?Най-елементарно - сваляш първият възможен пътен знак и си ти!Но, от мен да знаеш, най-хубаво става върху знак "Забранено спирането" или "паркирането". Важно е да бъде забранителен знак. Иначе не става! :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Не бе, Тошко, знаеш, че не съм такъв. Чувал съм просто. А и факта,че пътните знаци изчезват потвърждава.Иначе, и в нашата къща се използва дебела към 3 мм. ламарина със закръглени краища. Такава е изпаднала някога, някъде. Не е купувана. А и не се деформира.Инак, на колегата да му предложа медна такава. Но като смятам с тези размери, които е дал, ще му струва към 120-140 лв. Е........ златните чушки и домати, а? Но пък ще е вечна!Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Слав написа:Въпроса е в това, че аз не ям месо.Практически скарата ще се ползва за печене на зеленчуци (чушки, патладжани), хляб, гъби и други подобни продукти.В този ред на мисли скара не ми върши толкова добра работа колкото ламарина.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар