Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой, който ще пътува от София до Пловдив в скоро време?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой, който ще пътува от София до Пловдив в скоро време?

Колеги, ако някой ще пътува между двата града, моля да ми пише едно ЛС, ако иска да помогне де. Трябва да се пренесат малко наркотици, 4 пушки без номера и 1 щайга гранати.

Ами аз като ти казах, че ще пътувам... ти що не ми напомни.Минавайки покрай Пловдив, нещо ме загложди, че някой нещо щеше да праща...Сетих се при второто минаване, в обратна посока, ама вече нямаше смисъл Лошото е, че ще пътувам пак в края на месеца - на 30-ти август.

Коментар

Благодаря ти за онзи път и поетия ангажимент! Този случай е нов, онзи беше за друго. Ако имаше развитие, щях да звънна тогава.

Коментар

Ей кво сега, няма един ТРАНСПОРТЕР у форума да запали бегачката и да пренесе на шефчето далаверката. Оги дай да ги пуснеш тия наркотици и пушки като пощенска пратка по някой спедитор.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

днес ходих и то с бус!
          F31 BMW 320d

Коментар

Банков, много са евтини, ако трябва и за куриер да плащам - губи се смисъла въобще да ги пращам от София.

Коментар

Кумът ми ще идва в петък от София и ще се връща в неделя! Поне такава е уговорката. Ако ти върши работа - кажи!
              Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Темата е приключена. Свършихме работа днес. Мисля, че се падна на най-подходящият човек - от форума лично, за да не ангажираме и трети лица (роднини, колеги, и т.н.). Благодаря на всички, които се отзоваха и писаха тук в темата или ми пратиха ЛС.

Коментар

Working...
                X