Днес прочетох че в КАТ има терминали за плащане на такси ,актовеама никой не казва и всеки се реди да даде още 2,3 лева комисиони за да си внесе парите http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2204515
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продажността на служителите от КАТ и паспортното
Collapse
X
-
Nino написа:Таксите са банкови бе КЛЮЧАРЕ! КАТ е непричом.Що, ти много ли си евтин ? Без пари работиш, особено за хора от форума, а?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Такси
kluchar написа:Вие май не сте чели страницата нали в КАТ НАП или паспортното се плащат някакви задължения ,такси е на самото гише може да си платите с карта директно не да минавате през банка която да ви взима също таксиЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
Може ли да опитам да преведа ... според мен Ключаря е възмутен от факта, че не е уведомен за наличието на ПОС терминали в КАТ и паспортните служби на МВР.През ПОС терминала можете да заплатите с дебитна или кредитна карта дължими глоби и такси за издаване на документи, срещу минимална такса, чийто размер зависи от условията при които е издадена картата ... Няма нужда от аплодисменти ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Може ли да опитам да преведа ... според мен Ключаря е възмутен от факта, че не е уведомен за наличието на ПОС терминали в КАТ и паспортните служби на МВР.През ПОС терминала можете да заплатите с дебитна или кредитна карта дължими глоби и такси за издаване на документи, срещу минимална такса, чийто размер зависи от условията при които е издадена картата ... Няма нужда от аплодисменти ...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз доколкото рабрах от статията - можеш да платиш срещу такса 0.2 лева дадена сума, вместо срещу такса 2-3 лева, но никой от гишето не ти казва, че имаш такава възможност, защото при тях има ПОС терминал, а те пращат на касата на банката.Стаява въпрос за държавните институции. Т.Е. държавните служители или ги мързи, или са неспоспбни да се справят с това чудо на техниката ПОС терминал (изключвам варианта за финансова изгода със сигурност) и затова тихомълком препращат хората да си плащат на касата на банката срещу пъти по-високи такси. Може и така да са "инструктирани"...знае ли човек Аз в случая споделям възмущението на ключаря. Според мен е напълно прав да недоволства.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
За получаване на ксерокопие от документ по Закона за достъп до обществена информация таксата е 10 ст. на страничка, но тази такса се приема само по банков път. 20 ст за 2 стр. и 3-5 лв за банката за превод.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тук има табели за възможността за плащане с пост автомати и в БДС и КАТ, така че не навсякъде е така, както пишат в статията. От друга страна за да се извърши плащането не е така, както в БИЛА например, з/о трябва да ти се даде бланка която да послужи пред..., служителя извършва операцията, издава бланката, копира я за архив и т.н. и ти връчва документа. На практика клиента си спестява таксата за превода, но губи повече време за процедурите, от друга страна пък спестява време от реденето на допълнителна опашка пред банково гише. Тъй като за българина времето е без пари той е на печалба от 2.5 лв.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар