Напоследък гледам, че много бавно ми работи форума, а не е от интернета, че всичко друго ми е ОК.При вас как е? По-бавно или си е все същото?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бавен ли ви е форума?
Collapse
X
-
sasco
ами усеща се по-бавното зареждане от около седмица някъде,но днес е перфектно.Както кликна на линка и веднага е заредило....дано да се оправят нещата на 6 с новата машина.
-
Мисля че до седмица ще имаме нов сървър и тогава вече всичко ще е 6.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Ивайло Стефанов Попов
По тази тема бях писал на едно друго място в раздел "Общи Приказки", а темате беше "За Форума" където изразих оплакванията си от невъзможността не само да се зарежда началната страница на сайта и на Форума, а и неспособността изобщо да се сърфира из темите и страниците на Форума както и в сайта. Но от днеска виждам, че всичко си му е по старомо както си беше преди и сега няма проблеми. Всичко се зарежда бързо и навсякъде се сърфира лесно и безпроблемно без да е необходимо да се чака много.
Коментар
-
Бавен си е и още как.Понякога имам чувството,че никога няма да се отвори това което съм кликнал и в един момент съобщение "Страницата неможе да баде отворена" или "Сървърът неможе да бъде намерен".Дано това наистина се оправи скоро,но от както сървърът е на това ново място с бързата връзка,отварянето на теми във форума е направо ужас.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар