Интересно ми е да видя до какъв процент към днешна дата хората/фирмите се/ни осигуряват на пълния доход, който получаваме. Това е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осигуряват/е ли се/ви на пълната работна заплата?
Collapse
X
-
Аз вече гласувах. Винаги са ме осигурявали на пълният доход.Амкетата според мен няма да е точна, защото много хора ще излъжат с цел да останат лоялни към работодателя си, но дано повечето гласували са честни и резултата да се доближи до реалността П.П. А ти защо не си гласувал в собствената си анкета ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
Слав написа:Аз вече гласувах. Винаги са ме осигурявали на пълният доход.Амкетата според мен няма да е точна, защото много хора ще излъжат с цел да останат лоялни към работодателя си, но дано повечето гласували са честни и резултата да се доближи до реалността П.П. А ти защо не си гласувал в собствената си анкета ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Гласувах с "да", от около 8 години. Адски ме дразни такава измекярщина и ако ми се наложи да избирам между 2 работодателя, единия например ми дава 1000, но осигуровките са на минимума, а другия 800-900, но осигуровките са на реалните, сериозно бих се замислил кой да избера. Знам, че отиват при мангалите основно, но съм бил осигуряван на минимума и ти връзва ръцете в много неща.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Мен бившият ми работодател не ме осигуряваше на това, което получавах.До края на 2012 бях осигуряван на минималната (290 лв.) заплата, след това работодателят беше принуден от съответните институции да повиши осигуровките. Тогава ме осигуряваше на 400 лв., но пак не беше на това, което получавам.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
В момента вече - ДА ! Ама държавна работа,няма как да си позволят да не ме осигуряват на пълната работна заплата.Предишната работа - Взимам 400-500-600 лв. в зависимост от това дали има работа,но винаги съм бил осигуряван на минималната работна заплата.По-предишната - въобще не ме осигуряваха,защото не ми направиха трудов договор.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар