Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Осигуряват/е ли се/ви на пълната работна заплата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отговорих с Не , но има едно голямо НО , има месеци в който ме осигуряват на повече от колкото получавам защото работата ми е такава че зависи от много неща. А в другия период в който ме осигуряват на по малко от колкото съм получил разликата в двете стойности не е много голяма, така че съм доволен от това на колко ме осигуряват.

Коментар

Да, за съжаление. Колко съм мрънкал на началника, да ме осигурява на по-ниска сума и да дава на мен парите ама .... не ще
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да. В голяма немска фирма.Работил съм и на места където са ме осигурялвали на минимална а съм взимал 3-но повече.

Коментар

До сега винаги, даже и 6-те месеца на борсата п/з 2000 г.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Също ДА, от около 8 г.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Вече да. Досега съм работил в 2 държавни и 2 частни фирми.Естествено в държавните са ме осигурявали на пълната заплата.В едната частна ме осигуряваха, забележете, на 8 часа МЕСЕЧНО, на 70 лв... всичко останало- кеш.В другата ме осигуряваха на пълен работен ден, но на минимума за длъжността... а взимах 2 пъти повече.

Коментар

От 2003-а досега съм осигуряван на пълната заплата при всичките 4 частни работодателя . Не че съм се стремял към това , но пък не е зле като си вземеш болничен да знаеш че ще си получиш каквото ти се полага.
                Brava 1.6 ELX

Коментар

За жалост във всички фирми където съм работила са ме осигурявали на минималния праг за длъжността ми- вярно че не е мин.раб. заплата но при евентуално кандидастване за кредит или нещо друго върви доказвай колко получаваш реално. Така им отърва на работодателите. Гласувах с НЕ!

Коментар

Sandra написа:
                    За жалост във всички фирми където съм работила са ме осигурявали на минималния праг за длъжността ми- вярно че не е мин.раб. заплата но при евентуално кандидастване за кредит или нещо друго върви доказвай колко получаваш реално. Така им отърва на работодателите. Гласувах с НЕ!
                    Относно кандидатстването за кредит, можеш само да се радваш, че е такова положението. А що се отнася до анкетата - гласувах с ДА.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Гласувах с ДА
                      фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
                      Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

BO написа:
                        Слав написа:
                        Аз вече гласувах. Винаги са ме осигурявали на пълният доход.Амкетата според мен няма да е точна, защото много хора ще излъжат с цел да останат лоялни към работодателя си, но дано повечето гласували са честни и резултата да се доближи до реалността П.П. А ти защо не си гласувал в собствената си анкета ?
                        Гласувах.Ама не разбирам как някой в някакъв форум ще излъже, за да бъде лоялен към работодателя си.Самата дума "лоялност" и не плащане на пълните осигуровки са две взаимоизключващи се неща, според мен.Или може би работодателя знае кой служител в кой форум пише и му се пращат резултатите от гласуването.
                        Не точно, но който знае ме разбра
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Да и даже не ми ги взимат на мен, в фиша имам само удръжка 10 % плосък данък и нищо друго.
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Изненадващ резултат, поне за мен.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Много държавни служители в тоя форум...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе аз нали думах, че хората няма да си признаят ... :P :D
                                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                                X