Отговорих с Не , но има едно голямо НО , има месеци в който ме осигуряват на повече от колкото получавам защото работата ми е такава че зависи от много неща. А в другия период в който ме осигуряват на по малко от колкото съм получил разликата в двете стойности не е много голяма, така че съм доволен от това на колко ме осигуряват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осигуряват/е ли се/ви на пълната работна заплата?
Collapse
X
-
Вече да. Досега съм работил в 2 държавни и 2 частни фирми.Естествено в държавните са ме осигурявали на пълната заплата.В едната частна ме осигуряваха, забележете, на 8 часа МЕСЕЧНО, на 70 лв... всичко останало- кеш.В другата ме осигуряваха на пълен работен ден, но на минимума за длъжността... а взимах 2 пъти повече.
Коментар
-
Sandra написа:За жалост във всички фирми където съм работила са ме осигурявали на минималния праг за длъжността ми- вярно че не е мин.раб. заплата но при евентуално кандидастване за кредит или нещо друго върви доказвай колко получаваш реално. Така им отърва на работодателите. Гласувах с НЕ!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
BO написа:Слав написа:Аз вече гласувах. Винаги са ме осигурявали на пълният доход.Амкетата според мен няма да е точна, защото много хора ще излъжат с цел да останат лоялни към работодателя си, но дано повечето гласували са честни и резултата да се доближи до реалността П.П. А ти защо не си гласувал в собствената си анкета ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Да и даже не ми ги взимат на мен, в фиша имам само удръжка 10 % плосък данък и нищо друго.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар