Молба ли?!? Те да не са църква? Подава се заявление, а не молба. Молбите отпаднаха отдавна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпроси за наказателно постановление?
Collapse
X
-
Здравейте, колеги!Реших да пиша тук, за да не създавам нова тема. Имам фиш за неправилно паркиране (въпреки че бях оставил колата на аварийки) от 3.09. тази година. Покрай празниците и неща за вършене мина една седмица, та дори и повече. Моят въпрос е, какво става с този акт? Къде мога да проверя, каква лихва се е натрупала? Заедно ли се плащат глобата и лихвата, или отделно?Днес чух от едно момче в сервиза, че КАТ-аджиите могат да ти вземат книжката, ако проверят и видят, че имаш неплатени глоби. Вярно ли е това нещо?Благодаря предварително!Джиткам с една стара Fiat Tempra 1.6.
Коментар
-
Бръмбар написа:Здравейте, колеги!Реших да пиша тук, за да не създавам нова тема. Имам фиш за неправилно паркиране (въпреки че бях оставил колата на аварийки) от 3.09. тази година. Покрай празниците и неща за вършене мина една седмица, та дори и повече. Моят въпрос е, какво става с този акт? Къде мога да проверя, каква лихва се е натрупала? Заедно ли се плащат глобата и лихвата, или отделно?Днес чух от едно момче в сервиза, че КАТ-аджиите могат да ти вземат книжката, ако проверят и видят, че имаш неплатени глоби. Вярно ли е това нещо?Благодаря предварително!
Коментар
-
jorko написа:ogi28b написа:Този член и буква не касаят разглеждания случай - НП след фиш за паркиране (без иззет контролен талон).Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
jorko написа:ogi28b написа:Този член и буква не касаят разглеждания случай - НП след фиш за паркиране (без иззет контролен талон).
Коментар
-
Бръмбар написа:Какво бихте ме посъветвали?Мога ли да си платя фиша или трябва да чакам наказателното постановление?P.S. От половин година съм активен шофьор, за сефте ми е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар