Аз като гледам така има два диска от които единия е разделен на 2. за да изтриеш партишън трабва да ги триеш от зад напред. В този случай първо диск0 дял2 и тогава диск0 дял 1. Има и голямо значение коя е вертсията на уиндовса, Хоум Ултимате или подобно.хубаво е колягата да каже коя версия ползва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при преинсталиране на Windows 7
Collapse
X
-
Ewing написа:........за да изтриеш партишън трабва да ги триеш от зад напред. В този случай първо диск0 дял2 и тогава диск0 дял 1.....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
И аз се смях много когато го четах за пръв път по чуждоземските форуми, но е така особено за орязаните версии на уиндовсите. Пробвано е. Все пак това не е някой адванс репртишанър нали така п.с.прояви се на виртуална машина, но не вярвам да има голяма разлика с реална.edit:сега се сещам, че ако колегата е дал некъде repair на стария уиндовс и сега просто да иска да му покаче къде да го намери. нямам къде да го тествам това в момента за това стрелям на посоки с това предложение.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
snake написа:NikMar, първата картинка беше примерна. Дори не знам за какво я е сложил VoDo, но все едно. Истинската картинка е тази и на нея цялото му дисково пространство се вижда.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар