Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при преинсталиране на Windows 7

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз като гледам така има два диска от които единия е разделен на 2. за да изтриеш партишън трабва да ги триеш от зад напред. В този случай първо диск0 дял2 и тогава диск0 дял 1. Има и голямо значение коя е вертсията на уиндовса, Хоум Ултимате или подобно.хубаво е колягата да каже коя версия ползва.
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
      ........за да изтриеш партишън трабва да ги триеш от зад напред. В този случай първо диск0 дял2 и тогава диск0 дял 1.....
      Извинявай колега, ама това е голяма глупост дето си го написал....
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

И аз се смях много когато го четах за пръв път по чуждоземските форуми, но е така особено за орязаните версии на уиндовсите. Пробвано е. Все пак това не е някой адванс репртишанър нали така п.с.прояви се на виртуална машина, но не вярвам да има голяма разлика с реална.edit:сега се сещам, че ако колегата е дал некъде repair на стария уиндовс и сега просто да иска да му покаче къде да го намери. нямам къде да го тествам това в момента за това стрелям на посоки с това предложение.
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

snake написа:
          NikMar, първата картинка беше примерна. Дори не знам за какво я е сложил VoDo, но все едно. Истинската картинка е тази и на нея цялото му дисково пространство се вижда.
          Аз разсъждавах по първата картинка, не съм обърнал внимание, че е примерна. Кокото до разцепване и форматиране на диска има момент на избор, но не е на този а на по-преден екран, не помня точно какво пишеше, но не биеше на очи като форма на избор, беше в долния ляв край на екранчето и на пръв поглед не очакваш че става дума за това, та започни и без да бързаш и разни подразбирания карай наред.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

От къде инсталираш уиндоуса. От твърдия диск или от двд/флаш.Сата се разпознава автоматично още след ХП СП2 нататък. За 7-цата не ти трябват драйвери /очевидно ти вижда диска/ въпреки че има особености при настройката на биоса ако ползваш пиратски.

Коментар

Значи днеска пробвах отново, но като махнах 2рия хард диск (500 GB) И нещата тръгнаха... Мерси все пак за помощта, с преинсталирането не съм на ВИЕ, а на Майка ти ****!!!!
              Fiat Bravo 99' 1.6 GT
              Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
              Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Working...
              X